W A R R E      T I M E S

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 10/1999

WT MOVIE II

Making of WT Movie II

 

WT MOVIE II KUVAUKSET ALKOIVAT!!
Pitkään odotetun Warre The Ultimate Movien jatko-osan kuvaukset alkoivat lokakuun lopulla 1999. "The Chase Of The Future" -titteliä kantava elokuva on ollut elokuvamaailman ehdottomasti puhutuin aihe viime viikkoina. Edellisestä elokuvasta poiketen kakkososa on kokonaisuudessaan Warre-Teamin omaa tuotantoa ja siihen on löydetty kyvykkäitä näyttelijöitä ympäri kansakuntaamme. Kaarti on kasvanut viidestä kolmeenkymmeneen. 

WT Movie II lupaa hurjaa menoa - maan päällä, sen alla ja yläpuolella. Loistavan käsikirjoituksen siivittämänä tapahtumat vaihtelevat yökerhojen hämärästä armottomiin takaa-ajoihin ja ceissien maailmaan. Elokuvassa vierailee lukematon määrä tämän hetken kuumimpia julkkiksia - todellisia sellaisia - ja WT:tä lähellä olevia ihmiskohtaloita. "The Chase Of The Future tarjoaa vauhtia, huumoria, romantiikkaa sekä ihan tavallista WT-sekoilua", tähdentävät WT:n tähtinäyttelijäkaartiin kuuluvat Money, Lorenzo, Pro ja Sid. 

WT on joutunut kuvausten myötä myös faniensa armoille. "Emme ole missään tapauksessa hämmentyneet tilanteesta. Olemme aina toimineet samalla tasolla suosiomme kanssa ja sopeutuneet siihen hyvin. Lisäksi osasimme odottaa massojen liikehdintää, joten tämä häslinki ei ole tullut yllätyksenä.", toteaa WT-leffan ohjaaja Tico.
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE