WARRE TIMES 09/99

ZORAN MILLENNIUM
Zoran Millenium, poka!

HURJAA JUHLIMISTA - WT RAPPION PARTAALLA
Warre-Team on tunnetusti julkkisten ja kuuluisuuksien vieraslistan ykkösnimi tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Kesän aikana vierailimme mitä erikoisimmissa edustustilaisuuksissa ja vauhti oli päätä huimaavaa. Kiitämmekin siitä mahdollisuudesta, että olemme päässeet maamme ykkösjulkkisten suosioon.

Mutta jos jotain hyvää niin myös sitä heikompaakin. Syksyn aikana on alkanut rappioitumisen ensi merkkejä nousta pintaan. Onko WT menossa hautaan ennen Warrea? Varatoimet ovat jo alkaneet. Viime aikoina olemme kieltäytyneet edustustehtävistä vedoten rehellisesti tauon pitämiseen. Julkisuudessa on helppo saada burn out aikaiseksi. Sehän melkein ammattitauti. Olemme keskittyneet julkisten tilaisuuksien sijasta paikkoihin, joissa kamera ei ole aina kuvaamassa.

WT:LLE VUODET TÄYTEEN - SID LIITTYI KERHOON JA
TOI DUKEN MUKANAAN

Warre-Teamin taiteellinen silmä Sid astui kolmentena jäsenenä 25-vuotiaiden kerhoon. Onneksi olkoon! Mies saa hyvää tukea Moneysta ja Prosta, jotka ovat tunnustelleet uutta maaperää jo hetken aikaa. Sidin tavoin WT:n vakiopelaaja Duke täytti vuosia. Miehet järjestivät yhdessä syksyn viimeiset ulkoilmabileet (hrrrr, onneksi) varsin onnistuneesti. Tähän tapahtumaan oli WT:n pyynnöstä kieletty tuomasta kameroita, mutta muutama nimeltä mainitsematon paparazzin alku möi lupauksensa. Heidän kohtaloaan tiimi ei luonnolliseen tapaan kommentoi. WT sai kuitenkin kuvamateriaalin käsiinsä ja päätti julkaista muutamia kuvia.

WT-PAITOJA KUUMILLE KIVILLE
Jo vuoden verran myynnissä olleet Warre-Team t-paidat ovat menneet viime viikkoina kuumille kiville. Olemme saaneet tusinan verran tilauksia ja paidat ovat loppumaan päin. Tiimi miettii uuden erän tilaamista tai paitojen jättämistä pienieräiseksi kokoelma- harvinaisuudeksi. Tämä saattaa olla hyvinkin viimeinen tilaisuus sinulle hankkia todella harvinainen ja ylpeydellä pidetty uniformu itsellesi.

Paidat ovat osoittautuneet varsin kestäviksi ja hyvälaatuisiksi. Ne herättävät huomiota niin kaupungilla kuin kuntosalillakin. Lisäksi WT-paitaa parempaa ei ole villapaidan alle näin syksyllä. Se on pehmeää taattua laatua. Ei siis muuta kuin tilaamaan..!!
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE