AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 12/2001

WT MOVIE 2:N ENSI-ILTA SUURI MENESTYS

WT THE ULTIMATE MOVIE 2 LUNASTI ODOTUKSET

WT:n lähipiirille (120 henkilöä) järjestetty kutsuvierasensi-ilta oli suurmenestys. Paljon ennakkokohua ja suuria puheita synnyttänyt elokuva lunasti lupauksensa. Elokuva yllätti jopa tekijänsä viime metreillä ja palkitsi 2 vuoden uurastuksen täydellisesti. Warre-Team haluaa kiittää ikimuistoisesta illasta Kaivohuonetta, Screeniä ja Ravintola Teatteria. TSEKKAA GALLERIA, poka!

WARRE-TEAM TV1:N LAUANTAIVEKKARIN TENTATTAVANA

TV1:n Lauantaivekkari esitti 24.11.2001 ensimmäisenä maailmassa WT Movie II uunituoreen trailerin. Samalla Pro ja Lorenzo kertoivat 150.000 hölmistyneelle ihmiselle suorassa lähetyksessä mistä WT:ssä on kysymys ja miten näin pitkälle on päästy. Videotallenne lähetyksestä downloadattavissa myöhemmin saitiltamme. Stay tuned!

LIKE UUTISET 10/3001: "Hätkähdyttävä Warre-elokuva näyttää kuinka DDR:n ylpeys, Wartburg henkilöauto, todellakin lentää."

Ympäri Suomea ilmestyvä Like-Uutiset arvosteli Warre-Teamin uusimman elokuvan lämpimin sanoin.

Huomautus! Toisin kuin jutussa ilmenee, elokuvamme ei ole katsottavissa saitillamme. Ks. seuraava otsikko.

LUE KOKO JUTTU TÄSTÄ!

WT MOVIE II DVD TULLEE MYYNTIIN TAMMIKUUSSA 2002

WT DVD: Movie I, Movie II, Making Of, Trailer, Behind The Scene In Movie II Premiere, Kommenttiraita, Kuvagalleria, Soundtrack. Kaikkien aikojen multimedialataus pläjähtää myyntiin ensi vuoden puolella, kun Warre-Team julkaisee molemmat elokuvansa herkullisilla lisämausteilla. Tällä hetkellä tiimi käy julkaisuneuvotteluja kustantajien ja levittäjien kanssa. Tämä tarkoittaa onnistuessaan sitä, että sinäkin voit ostaa kulttiteoksen omasta lähikaupastasi.

Warre-Team on suostunut suuren kysynnän edessä ottamaan vastaan ennakkotilauksia. Elokuvamme on saatavilla myös VHS:llä, mutta suppeammalla materiaalilla. Tilaukset osoitteeseen warreteam@hotmail.com otsikolla "WT-elokuvan tilaus".

WT-T-PAIDAT TULEVAT TAAS

WT-uniformujen kolmas painos on pian täällä. Aiemmin käsistä revittyjä fanipaitoja on itketty jo vuodenpäivät. Nyt suuren kysynnän vuoksi tiimi on antanut periksi ja suunnittelee uutta layouttia 3rd editioniin. Paitojen pitäisi olla saatavilla ensi vuoden alusta lähtien. Kulttipaitoja tuskin tälläkään kertaa riittää kaikille, joten ennakkotilauksella saatat olla niiden onnellisten joukossa, jotka pääsevät osaksi legendaa. Tilaukset osoitteeseen warreteam@hotmail.com otsikolla "3rd edition tilaus". Paidoista lisää infoa ja kuvia later...

HINNAT (eivät sisällä lähetyskuluja)

M-XL - 22 €


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE