AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 2/2002

 

3RD EDITION IS HERE!

WT-T-PAITOJEN 3RD EDITION ON TÄÄLLÄ

Jo vuoden päivät niiden perään on itketty -nyt ne ovat palanneet, kauniimpana kuin koskaan. WT-univormujen kolmas sukupolvi on varma pesämagneetti kesän soidinmenoihin! Otimme huomioon myös pesät (kuten aina) ja tämän johdosta valikoimamme sisältää nyt myös S-koon paitoja. Astu uudelleen avattuun WT-shoppiin ja tilaa omasi jo tänään! Muista, että jaossa on tälläkin kertaa vain rajoitettu määrä tulevaa legendaa. TO THE WT-SHOP, loco!
   
WT TAAS JULKISUUDESSA

Helsingin Sanomat, Nyt-liite 7/2002: "Warre-Team edustaa tyylipuhtaasti suomalaista poikainhuumoria. Ryhmä on kehitellyt keväästä 1998 lähtien naurua, ihailua ja toilailua DDR:n helmen Wartburgin tarjoamista suureellisista aineksista."

Helsingin Sanomien viikkoliite Nyt suositteli Warre-Teamin sivuja lämpimin sanoin. Tiimi taas kerran otsikoissa positiivisesti. Onko WT:n fuck all'ya -asenne kaupallistumassa?

Tsekkaa linkki tästä!

MOVIE II DVD MYÖHÄSSÄ -LOCOJEN EDUSTUSPUTKI JATKUU

Tammikuussa myyntiin luvattu WT Movie II DVD on edelleen työnalla. Jäljellä on enää viimehetken vääntöä (?). Ensi-illan jälkeen alkaneet juhlinta-, edustus-, neuvottelu- sekä meininki tehtävät ovat vieneet tiimin aikaa aka daily. Pokat lupaavat laittaa pesät sekä viinan taka-alalle ja pukata tulevan kulttielokuvan myyntiin ennen kuin lumet sulavat. WT DVD ei tule jättämään yhtäkään ceissiä kylmäksi! 

Ennakkotilaukset / tiedustelut osoitteeseen: postmaster@warreteam.comSIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE