AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 11/2001

ODOTETTU ENSI-ILTA KAIVOHUONEELLA

 

WT THE ULTIMATE MOVIE II ENSI-ILTA KAIVOHUONEELLA

Paljon kohua jo vuodesta 1999 herättänyt WT "spektaakkeli" on viimein täällä. Lähes 6 kk kestäneet kuvaukset sekä 18 kk vaatineet studiotoimet ovat viimein ohi. Nyt WT:n kruununjalokivi ja tuleva legenda (vertaa Ben-Hur, Das Boot, Tohtori Zhivago ja 007 Kultainen ase) on valmis esitettäväksi. Elokuva jatkaa klassista WT-tyyliä - äijät inhoavat ja pesät käyvät märkänä, kuten yleensä...

Ensi-ilta kutsuvieraille, lehdistölle sekä TV:lle järjestetään Kaivohuoneella Helsingissä 24.11. Juttua tapahtumassa myöhemmin sekä televisiossa, että lehdissä. Poka, pidä mötkystäsi kiinni. Kohta sekin juoksee WT:n locojen perässä. Muutamille faneille arvotaan myös pääsylippu tapahtumaan, joten ei muuta kuin meilailemaan.

WARRE A-TV:N AUTOMAKASIININ SYYNISSÄ

A-TV:n auto-ohjelman tuottajat ovat ilmaisivat kiinnostuksensa koeajaa Warre-Teamin superfarmaria ohjelmassaan. Koska ohjelmassa on aikaisemmin koeajettu mm. Rytsölöiden alitehoinen Lamborgini sekä Mercedes-Benz, että BMW-merkkisiä autoja, suostui WT koitokseen näyttääkseen millaista on ajaa todellisella kulkuneuvojen kuninkaalla. Ohjelman vetäjä Mr. Kimbulla oli paljon sanottavaa, TSEKKAA GALLERIA, poka!

WT-SAITILLA TAAS PÄIVITYKSIÄ

Viime aikaisten levottomuuksien takia Warre-saitilla on ollut liikehdintää alkuvuoteen verrattuna todella paljon. Olemme pitkästä aikaa päivittäneet gallerioita ja heittäneet uutta juttua kehiin. Mistä on kysymys? "Haluamme antaa arvoa vuodesta 1998 meitä kyydinneelle mobiilillemme ja samalla pitää yllä hyvää virettä", kertoo saittispecialisti Pro. "Jatkamme toimintaa kaikista huhuista huolimatta vielä Movie II jälkeenkin, kuinka kauan ja millä intensiteetillä, en osaa sanoa...", tähdentää kaasujalka Money. Eli, aikaisemmin ilmaistu jäähdyttelyyn viitannut keskustelu on näillä näkymin unohdettu.. toistaiseksi..

HELMEN MYYMISESTÄ LIIKKEELLÄ RAJUJA HUHUJA

Warre-Teamin keskustelufoorumilla on käyty kiivasta keskustelua Warren myymisestä. Mm. Tampereelta sekä Kangasalalta tulleissa yhteydenotoissa on vaadittu Warren myymistä pois saasteiden keskeltä. Tiimin toiminta kuulemma tuhoaa helmen(?) ja murtaa sen ydinsodan kestävän rakenteen. Katkaisemme nyt kaikilta huhuilta siivet, Helmi ei ole myynnissä (hp. 64000 mk plus sponsorituet). Kuitenkin ehdotukset lahjoituksesta Itä-Berliinin Planet Hollywoodiin tai testiajo Jätkäsaaren rannasta mereen ovat herättäneet WT:n kiinnostuksen. Sitä paitsi, mitä muutakaan tiimin toiminta on kuin hyvää mainetta Wartburgille - period!

DRUNKEN BASTARDS

Paljon kohua herättänyt WT:n sisaryhdistys Drunken Bastards ry. on haettu konkurssiin. Suurella rahalla liikkeelle lähtynyt projekti kaatui Alkon oikeudellisiin toimenpiteisiin kotisivujen kautta toiminutta yhdistystä vastaan. Pitkissä neuvotteluissa kävi selväksi, ettei Valtion omistama monopoli tule sallimaan sitä, että yksilö (tässä tapauksessa ryhmä) kasvaa aatetta suuremmaksi. Tiimin lakimiehet neuvoivat vetäytymään kiistasta, taas kerran.
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE