AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 9/2001

Tässon poka sitä parempaa..

WARRE-TEAMIN LEGENDA ELÄÄ IKUISESTI

 

TAKANA NELJÄ KESÄÄ JA DAILYNÄ PESÄÄ

Vuoden 1998 kesästä asti Warre ja Warre-Team ovat hauskuuttaneet Wartburg-faneja kautta maailman. Paljon on todellakin tapahtunut tänä aikana: kolareita, lunastuksia, elokuvia, musiikkia, mallipesää, oikeuteen haastamisia etc. Listaa voisi jatkaa huomispäivään, mutta todelliset fanit tietävät missä ollaan menty ja miten lujaa.

Monet ovat varmasti huomanneet, että viimeisen vuoden aikana päivitykset ovat olleet sanalla sanoen jäissä. Tässä se sitten tulee - WT:n historian suurin update sitten saitin julkaisun! Mukana viisi (5) megalomaanista galleriaa, musiikkivideo, historiaa, ennennäkemättömiä kuvia elokuvasta, paljastuksia, sanastoa, tiimiupdate etc. Tämän jälkeen emme lupaa enää mitään saitin suhteen - elokuvamme valmistuu ja takaamme, että katsojat eivät pety = mötkyt tulevat käymään entistä kuumempana.

TULEVAISUUS

Mukana cruisingeissa, liikenteessä, pr-tilaisuuksissa eli sitä parempaa. Vaikka monet ovat uumoilleet vauhdin hyytyneen, olemme kuitenkin olleet ja tulemme olemaan mukana virallisissa cruising-night'eissa.

Edessä ovat uudet projektit, Warre elää silti jokaisessa auringonlaskussa sydämmissämme. Olemmeko saaneet liikaa pesää, onko tullut aika perhe-elämän, onko bensarahat loppuneet? Aka jäätä, nyt ei vain enää jaksa vääntää koko ajan uutta mallipesää, joten mobiili laitetaan parkkiin hetkeksi. Retromeininkiä siis luvassa joskus myöhemmin.

UUDET PROJEKTIT

No, ensin viimeistellään WT Movie II. Suosion myötä on alla taas jotain uutta. Siis pesää nimittäin. Et usko? No, tule katsomaan ja toteamaan itse. *päivitystiimi nauraa itselleen - aka* Tämän jälkeen (eli n. vuonna 2004) vuorossa on WT:n räppilevy, mukana myös kaksi uutta remixiä. Vuonna 2005 WT tulee julkaisemaan koko illan draama/nyyhky/vääntöelokuvan - suurin osa tiimiläisistä on jo allekirjoittanut sopimuksen.

 

DRUNKEN BASTARDS

Paljon kohua herättänyt WT:n sisaryhdistys Drunken Bastards ry. on haettu konkurssiin. Suurella rahalla liikkeelle lähtynyt projekti kaatui Alkon oikeudellisiin toimenpiteisiin kotisivujen kautta toiminutta yhdistystä vastaan. Pitkissä neuvotteluissa kävi selväksi, ettei Valtion omistama monopoli tule sallimaan sitä, että yksilö (tässä tapauksessa ryhmä) kasvaa aatetta suuremmaksi. Tiimin lakimiehet neuvoivat vetäytymään kiistasta, taas kerran.
 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE