V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 09/2000

MILIISIT VEIVÄT WARREN KILVET!

  

WARRE-TEAM JOUTUI POLIISIEN AJOJAHDIN KOHTEEKSI
Heinäkuun lopulla WT joutui ytimessä todellisen ajojahdin kohteeksi. Helsingin miliisiä jo kauan ärsyttäneet tiimin cruisingit katsastamattomalla helmellä sai luvan loppua. Money ajoi keskellä päivää poliisisetien tiesulkuun Lauttasaaressa ja tulos oli lohduton. Nolattu ja haukuttu Warre ajettiin lopulta maan alle ilman kilpiä. Moneyn äänestys virkavallalle toi kuskille vielä kaupanpäällisiksi 200 mk:n sakot. Onko WT:n ajot ajettu? Poliisit ovat tätä mieltä, samoin maamme katsatuskonttori.

   
TIIMI TOIVOTTAA SUOMEN YKKÖSCEISSILLE, KARITA TUOMOLALLE, HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ
Suomen ehdoton ykkösceissi, Karita Tuomola, viettää synttäreitään 22.9. ja WT onnittelee. Sopivaa lahjaa mietitään bailukutsun toivossa..
 
TIIMI AIKOO NÄYTTÄÄ PERSETTÄ VIELÄ KERRAN KONTTORILLE SEKÄ MILIISILLE!
Pitkän raivoamisen sekä itkun sekaisen juomisen jälkeen WT oli pakon edessä. Maine oli pidettävä vastoinkäymisistä huolimatta. Suunnitelmissa Helmi korjattasiin vielä kerran Larun Outlow-pajalla, jonka jälkeen Warre nousisi kanveesista voittajaksi! Miten tämä viimeinen yritys päättyi? Shampanjan juontiin Clubilleni vai kyyneliin katsastuskonttorin takapihalle? Katso tämä piinaava Galleria itse!

 
KUUKAUDEN GALLUP: TYYPILLISIN KEINO HEITTÄÄ DEITIT JÄIHIN = PERUA TEKSTIVIESTILLÄ
Olette puhuneet. Samaan lopputulokseen yhtyvät WT:n locot. Mötkyt ovat tulleet varovaisiksi / tyhmiksi? Onko puupäiden maine mennyt heidän edelle vai mistä johtuu tiimin jäsenten usein tapahtunut kylmetys. Möhkäle, ole edes mötky: soita tai tule kun lupaat.

   
WT MOVIE II BUDJETTI YLITTYNYT KOLMIKERTAISESTI
Tiimin välit rakoilevat. Leffan bujetti ylityy, aikataulu venyy, sponsorit ovat kurkussa, poliisit ovat helmen perässä, Warressa ei ole kilpiä, mötkyt mötkyilevät ja möhkäleitä on joka paikassa! WT:llä ei mene hyvin! Tuleeko leffasta yhtään mitään? Se selviää tulevissa gallerioissa sekä Iltalehden lööpeissä.
 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE