V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 10/2000

TIIMI PALASI RYMINÄLLÄ CLUBIMAAILMAAN

  

KAUAN KAIVATTU WARRE, SEN RAKASTETTU JA VIHATTU TIIMI PALASI CLUBIMAAILMAAN
Missä Helmi on luurannut? Entä WT:n legendaariset locot? Warren hiljaiselo sai lopun 21.10. kun tiimin locot lähtivät viettämään sOdan teemabileitä. Viina juotiin, ceissejä pokattiin, mötkyille vit*uiltiin ja kumia paloi. Mutta miksi yhä useampi ihminen puhuu WT:n selän takana: "tuolla ne kusipäät taas menee"? Katso tämä mieltä kuohuttava galleria itse.
     
WT TESTASI LANDEPESÄT PORVOOSSA
Onko heinähatuilla paremmat pesät kun Ytimen asukkailla. WT testasi miten sinun mötky pärjäsi.
 

NOUTAJAT.NET PALKITSI WARRE-TEAMIN SIVUT - YKSI REFERENSSI LISÄÄ LEGENDOILLE
TV2:lla esitettävä Noutajat.net palkitsi viime keväänä WT:n webbisivut pronssisella Noutaja-patsaalla. WT leffan kuvauskiireiden takia ohimenneet ilmoitukset palkinnosta huomattiin vasta nyt syksyllä. Noutajien arvostelijat kiittelivät WT-saitin omaperäisyyttä ja materiaalin laajutta, ytimekkäästi legenda. Katso arvostelut itse!
 

WARRELLE LÖYDETTY LÄMMIN ARKISTOINTIPAIKKA
Villit huhut puhuvat, että WT siirtyisi varhaiseläkkeelle vuoden 2000 jälkeen ja locot koittaisivat aloittaa perhe-elämää? Warre arkistoitaisiin talliin odottamaan WT:n nousua joskus vuosikymmenen lopulla? Onko tämä totta? Voiko tälläiset puupäät elää muunkaltaista elämää? Tämä on ainakin tiedossa: Warrelle on löydetty lämmin tallipaikka, jossa on myös muita urheiluautoja sekä classikoita. Seuraavasta kesästä ei tiedä kukaan mutta vuoden -00 ajot ovat kohta Helmeltä takana päin.

   
ET OSTAISI WARREA JOS ME SELLAISTA SINULLE MYYTÄISIIN(!)
Tämä on vähän yhtä suuri vääryys kuin heittää jäihin deitit Karitan kanssa! Locot älkää nyt oikeasti olko näin jäissä. Jopa Opel AG on aloittamassa ensi vuonna Wartburgin Limited Edition-malliston rakentamisen, joka koostuu 500 kpl:n hairvinaisuus erästä. Joten PACO!
 
TÄTÄ OLET ODOTTANUT KAUAN!
Pääset äänestämään ärsyttävintä WT:n pokaa. Niin mötky, anna äänesi kerrankin sille jolle se kuuluu. Voittajaa juhlitaan ensi kuussa mallipesien kanssa clubillani. Kuvat tulevat tottakai, galleriaan.  SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE