V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 08/2000

WARRE KOVASSA MENOSSA!

  

WARRE JÄI TAAS KATSASTUSKONTTORIN SALALIITON UHRIKSI
Vuosi toisensa jälkeen WT on osoittanut, että Suomen Katsastuskonttori pelaa omaa peliään. Salaliittoteoria osoittautui jälleen vedenpitäväksi. Onneksi mukanamme oli tutunkuuluisa paparazzi-valokuvaaja. Materiaalista voitte itse päätellä väitteemme! 

 
JOS KUTSU KÄVISI, HYPPÄISIT WT:N KYYTIIN?
Kuukauden gallup kertoo, että WT:n kyytiin on tungosta.

HILJAISELOA VAI ANKARAA BAILAUSTA?
Edellisestä WT-päivityksestä on kulunut aikaa jo kuukauden päivät. Onko tiimi vajonnut maan alle, ovatko lihanpalat peittäneet horisontin, kuka katosi länteen viime yönä? Vastaus, tiimi tehnyt töitä, viettänyt lomaa, bailannut ja hoitanut onnistuneesti (niin kuin aina) pr-tehtäviään. Jotakin on kuvattukin, mutta vähemmän kuin edellisinä vuosina. Tiimi lupaa palata asiaan vankemmin, kun helmi on taas liikenteessä.

ELOKUVASTA KYSELYJÄ YMPÄRI MAATA
Vuoden odotetuin elokuva, Warre The Ultimate Movie II - Chase Of The Future - antaa edelleen odottaa itseään. Faneille tiedoksi, että eteenpäin on sentään päästy. Elokuvan alku- ja lopputekstit on nyt purkissa - WOW!. Tuhottoman pitkältä tuntunut odotus palkitaan näillä näkymin syksyllä, jolloin tiimi julkaisee elokuvansa kaapeli-teeveessä. Sen jälkeen ovat vuorossa DVD ja filmilevitys.

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE