V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 05/2000

WARRE LIIKENTEESSÄ!

  

WARRE LIIKENTEESSÄ - KESÄ SAAPUI YTIMEEN!
Lokakuu 1999 - Warre saatetaan Movie II kuvausten jälkeen lepoon. WT luulee tässä vaiheessa, että mobiilin taru on lopussa. Huhtikuu 2000. WT näyttää maailmalle ja nousee tuhkasta. Helmi on paremmassa kunnossa kuin koskaan - käynnistyy ensimmäisellä startilla. Tiimillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata liikenteeseen. Vielä jaksetaan ainakin kesä 2000... hieman muuttuneessa kokoonpanossa. Asiasta enemmän tiimin virallisessa lehdistötilaisuudessa Movie II ensi-illan jälkeen.
  
HICLASS BABESIN COME BACK
Muistatko vielä Hiclass Babesit? Ählämit uhkailivat, ruotsalaiset kiristivät, muu maailma itki. Saitti kuitenkin suljettiin maaliskuussa 1999 kaikesta huolimatta. Tämän jälkeen saimme tuhansia meilejä ja pyyntöjä Warre-ceissien paluulle. Projektin jatko näytti mahdottomalta - serveritila oli lopussa ja uutta ei haettu. Vuoden hiljaiselon jälkeen tapahtui odottamaton suunnanmuutos. Amerikkalainen suuryritys lähti sponsoroimaan Hiclass Babes-hanketta. Hiclass herätettiin eloon uudella ilmeellä ja nimellä - HCLB (HiCLass Babes).
 
WT RIKOKSEN TIELLÄ - GANGSTA STYLE
Rikosrekisterissä jo muutamaan otteeseen vierailleet WT-tähdet, aloittivat kevään kunnon meiningillä. Kävimme näyteikkunaostoksilla Helsingin Lauttasaaressa LA-mellakkatyyliin. Samalla törmäsimme myös Blair Bitch Projectissa kuolleeseen oravaan sekä helmeilevään karkkiosastoon. Kuvaan osui myös jälkiä möhkäleestä (kuviin emme kuitenkaan saaneet yhtään)!
 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE