V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 04/2000

PALJASTA PINTAA, KUVAUKSET PÄÄTÖKSEEN!

  

WT MOVIE II KUVAUKSET VIIMEINKIN PÄÄTÖKSEEN
Lähes puoli vuotta kestäneet Warre-elokuvan kuvaukset saatiin maaliskuun lopussa päätökseen. Elokuvan tekemiseen vaadittiin 58 näyttelijää, 12 kuvauspaikkaa ja 11 kuvauspäivää. Musiikin tekemiseen on tällä hetkellä kulunut aikaa noin 100 tuntia. Materiaalia kuvauksissa syntyi yli 20 tuntia. Koko projektissa on ollut mukana niin nykyisiä kuin tulevia celebritejä - varmaahan on, että ensi-illan jälkeen ei näyttelijöillä ole tilauksista pulaa (emme tarkoita ainoastaan työtä tässä tapauksessa - HELMI!).

Bailukansan keskuudessa kiertävän huhun mukaan, WT Movie 2:sta on syntymässä vuosikymmenen Clubi-maailman sensaatio, jossa kuvauspaikkoina ovat ytimen cooleimmat mestat ja näyttelijöinä underground-scenen kuumimmat nimet. Elokuvan valmistuminen lähestyy päivä päivältä, oletko sinä valmis?
  
WT KOKI MUODONMUUTOKSEN
Muistatko vielä vanhan kunnon WT:n? Asenne oli sensuroimaton, ns. "fuck all ya", ja ceissit seurasivat perässä. Suosion mukana tiimi ajautui tiedostamattaan asialliseksi ja kiltiksi = seuralliseksi. Pian ceissit vähenivät ja mötkyt lisääntyivät. WT:stä tuli ihan tavallinen juttu. Ongelma tiedostettiin ja tiimi piti kriisipalaverin: päätös oli palata vanhaan kulta-aikaan, toimivaan formaattiin.

Mitä siis tapahtui? WT on parin viime viikon ajan keskittynyt mötkyjen arvostelemiseen (hei mötky, sullon toi double cheese, en tod tuu tanssii..!!) ja äijjien mollaamiseen (hei ess, et sä saa tota mötkyys hiljaiseks niinku hetkekskää, mullon kohta migreeni, paco!). Hyvinä motivoijina ovat prosessissa olleet runsaat Alkon tuotteet.
  

WT JÄÄNYT PEITTOALUEEN ULKOPUOLELLE
Out of radio skoga! Out of radio pesäs! Please hold! Ovatko kaikki todelliset ceissit, eli helmi setit eli sitä paremmat, kadonneet??!!
Tiimimme kantapaikka -Clubini (eiks se oo sun!!??)- on täyttynyt mötkyistä ja pirtsakoista finska mammoista (lue: ei mimmeistä!). Tämän johdosta WT on harkinnut maiseman vaihtoa. Minne? Sitä ei tiimi halua vielä paljastaa, mutta WT:n sponsori, vakiopelaaja Duke Anders paljastaa Seiskalle: "Jos Kurrillakin on siellä meininkii, niin WT hoitaa ceissit niinku daily!".

Jos siis joudut sanaharkkaan tiimiläisten kanssa, se ei ole henkilökohtaista. Tiimi tai jokun sen jäsenistä ei vain halua käydä oraalista verbaaliyhdyntää kanssasi. Tässä esimerkki:

WRONG RIGHT
M: - Anteeks, lähdetsä tanssimaan?
WT: - Ei kiitos.
M: - Miksi?
WT: - Hauskaa iltaa sulle myös.
M: - Mikset lähde, oikeesti?
WT: - Tota, voisit sä jättää mut rauhaan, kiitti.
M: - Kerro nyt, mä haluan tietää.
WT: - Mä yritin olla nice, mutta.. hei vie toi tuplajuusto mun näkyvistä..!
!
PE: - Anteeks, haluutsä tanssimaan?
WT: - Joo, mä ajattelin ihan samaa / olen siellä jo.
PE: - Teillä on muuten tosi siistit sivut.
WT: - Kiitti, miten ois jatkot formuloiden kanssa?
PE: - Joo, mä pidän nopeasta ajosta...

Niin, ollaanko sitä nyt oikeassa formaatissa? Vastaukset tähän ja moneen muuhun kysymykseen saat seuraavissa gallerioissa.
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE