V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 03/2000

THE TRUTH IS OUT THERE!

  

WT TEKEE PR-TYÖTÄ YTIMEN YÖSSÄ
Tulevan menestyselokuvan pr-työt alkoivat helmi-maaliskuun vaihteessa. Vaikka WT-jäsenet promoavat tuotantoaan laajalla rintamalla, on Maamme Ydin kuitenkin päämarkkina-aluetta. Tiimiläisiä on nähty useilla clubeilla erinäisissä tilaisuuksissa. "Välillä tuntuu, että teimme väärän valinnan kun astuimme julkisuuteen. Kuitenkin voimme olla vain onnellisia saamastamme huomiosta. Koskaan elämässä ei ole liikaa hyviä asioita", filosofoi kerrankin herkälle tuulelle äitynyt Tico. "Aina se yllättää positiivisesti, kun joku tulee tuntemattomana juttelemaan ja kysymään WT:stä. Ei ole tullut vielä sellaista hetkeä, kun olisin halunnut kääntää selkäni ja pistää pääni pensaaseen", toteaa Pro omasta roolistaan.

  
WARRE-GALLUP: BRITNEY SPEARSISTA YLIARVOSTETUIN JULKKIS!
Valtakunnan ykkösgallup ei ottanut kantaa presidenttikilpaan, mutta keskittyy sen sijaan priorisoitumpiin aiheisiin. Kysyimme helmikuun gallupissa yliarvostetuinta julkkista. Britney Spears vei kunniakkaasti voiton, hyvänä kakkosena, niukan tappion kärsineenä Linda Lampenius ja ja kolmantena Jennifer Lopez. Britneyn valintaan vaikuttivat myös hänen ulkonäkönsä, kaupallisuuden ja tuotteen leima. Onnea voittajille! Täydelliset tulokset | maaliskuun gallup

  
WT-SAITILLA ENNÄTYSMÄÄRÄ KÄVIJÖITÄ
Helmikuun toiselle viikolla WT koki suosionsa huipun, kun kävijämäärät nousivat pilviin. Aikaisempi ennätys oli vuoden takaa HiClass Babesien ajoilta (1800 ceissiseekeristä eksyi n. 200 päivässä myös WT-saitille). WT kiittää ja jatkaa samalla linjalla!

   
WT TÄYTTI KAKSI VUOTTA!
Helmikuussa 1998 perustettu Warre-Team täytti pyöreät kaksi vuotta. Mikä olisikaan voinut olla parempaa kuin onnittelut helmelle helmikuussa. Tiimi onnitteli itseään! 

  SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE