V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 02/2000

"Poka, paina sitū kaasua!! Meillū on missioni suoritettavana!!

WT KÄVÄISI OIKEASTI AVARUUDESSA

  

WARRE-ELOKUVAAN ISO PLÄJÄYS ANIMAATIOITA JA TRIKKEJÄ!
Tulevan box office / cash flow -elokuvan, WT-Movie II, teko etenee hitaasti, mutta varmasti. Muuten talvea viettävä WT keskittyy elokuvan viimeisten kohtausten kuvauksiin ja valtavaa työtä vaativiin kolmi-ulotteisten animaatioiden tekoon. "Työni pohjalla on mahdollinen referenssi Lucasfilmille", kertoo pääanimoija Papaque. Tuleva elokuva tulee siis sisältämään aimo pläjäyksen viimeisimmällä tekniikalla työstettyä 3D-materiaalia. Myös South Parkista tuttua pahvinukketyyliä käytetään osana animaatiota. "Halusimme lisätä produktioomme myös humoristisen 'huonoa' animaatiota. Näin saimme upeiden mallinnosten rinnalle myös selkeää naurunaihetta", ylistää tuotostaan yksi elokuvan tähti ja assistenttianimoija Pro
.
  
BAYWATCH-TÄHTI MUKAAN MENESTYSTARINAAN
Huhujen mukaan WT-elokuvassa esiintyy joku maailmankuulusta BAYWATCH-sarjan tähdistä. Emme voi kuitenkaan paljastaa tähden henkilöllisyyttä, sillä sopimusneuvottelut ovat vasta aluillaan. 

  
WT-MOVIE II ODOTUS KÄYNYT SIETÄMÄTTÖMÄKSI
Alunperin vuodenvaihteessa julkaistavaksi suunniteltu WT The Ultimate Movie II on viivästynyt aikataulustaan jo sietämättömän paljon. Fanit käyvät kuumana ja alan ihmiset kyselevät yhä uudelleen ja uudelleen - milloin?. Myös trailerimme nähneet ovat osoittaneet aggressiivisuutta lähituntumalla. "Kun huomasimme, että aikataulumme viivästyy ja projekti kasvoi alkuperäisestä suunnitelmasta, päätimme hyötyä tilanteesta. Olemme nostaneet elokuvan laatua ja hioneet käsi-kirjoitusta. Myös elokuvamme muusikista vastaavalle Prolle on jäänyt ruhtinaalisesti lisäaikaa työstää projektiaan", kuittaa Movie II ohjaaja Tico. "Tulemme sitten kun olemme valmiit, laadun tekeminen vaatii paljon laatuaikaa", tähdentää Money. 

  

MOVIE II TELEVISIOON
Se alkoi huhupuheista ja kasvoi sitten suuremmaksi. Tuleva elokuvamme on kiinnittänyt elokuvakansan lisäksi huomiota myös televisioon. Tiettävästi yksi Suomen pääteeveekanavista ja yksi pienemmistä on osoittanut kiinnostuksensa elokuvaamme kohtaan. Lisää infoa myöhemmin.

  

WT TÄYTTÄÄ KAKSI VUOTTA!
Helmikuussa 1998 perustettu Warre-Team täyttää kaksi vuotta. Mikä voisikaan olla parempaa kuin onnittelut helmelle helmikuussa. Tiimi onnittelee itseään! 

  SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE