WARRE TIMES 07 1/99

Poka, nyt vedetūūn essŽtū nenūstū niinku daily!!!
Vakuutusyhtiöltä korvauksia hakemassa

WT SAI MUODOLLISEN KORVAUKSEN
Toukokuisen järkyttävän onnettomuuden jälkeen taivaalle kasaantui tumman puhuvia pilviä, tiimi keräsi rojujaan ja hiljaisuus valtasi kaikkien mielet. Jaloilleen päästyään tiimi suuntasi kohti vakuutustarkastusta ja sai pitkien neuvottelujen jälkeen muodollisen korvauksen.

Tiimi ei tiedä vielä tulevasta. Miten käy auton, miten käy rahojen? Upotetaanko Warre Jätkäsaaren rantaan, hylätäänkö se Sörnäisiin ilman kilpiä, dokataanko rahat Helsingin yössä ja itketäänkö yhdessä Warren kohtaloa (helmi idea ja luultavasti ainoa vaihtoehto!)?

WARRE II ETSINNÄT TUOTTANEET KATASTROFAALISIA TULOKSIA
Tiimi lähellä kuolemaa Kotkassa. Koeajo oli päättyä räjähdykseen. Omistaja vähätteli viikatemiehen välitöntä läheisyyttä, vaikka tuli oli jo perseen alla - kirjaimellisesti. Palaamme näihin tapahtumiin kuvamateriaalilla varustettuna (niinku yleensä!) lähiviikkojen aikana. Lukuisat koeajot ovat päättyneet kuluneiden viikkojen aikana pettymyksiin. Warrelle ei näytä löytyvän manttelin perijää.

LUNASTETTU JA 'HYLÄTTY' WARRE MURRON KOHTEENA
Kesäkuun lopulla autoomme murtauduttiin Espoossa. Warre ei ollut jostain tuntemattomasta syystä käynnistynyt (taitamattomuutta!), joten oli varas pettyneenä antanut auton valua mäkeä alas aiheuttaen vakavia vahinkoja parkissa olleelle kaupungin ajoneuvolle. Kuukauden sisään jo toinen kuulustelu poliisiasemalla.
- WAY TO GO WARRE-TEAM!!!!! ANARKIAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE