WARRE TIMES 06/99

Se on siinū! Miten me selvitūūn tūstū?

Tiimi suree Warren tarinan loppua

WARRE KOLARISSA!!! EDESSÄ LUNASTUS JA TIIMIN UUSI SYNTYMINEN!!
Emme tiedä miten asiaa kommentoisimme. Emme usko tätä vieläkään todeksi. Warren ajot on ajettu. Tiimi suree ja kommentoi asiaa sitten kun on siihen henkisesti valmis. Niin, mistä on kyse. Automme oli mukana toukokuun viimeisellä viikolla uutisoidussa (Iltalehti) moottoripyöräonnettomuudessa. Tiimi ei tehnyt asiassa mitään väärää - automme oli parkissa kolarin aikaan. Valitettavaa on silti se, ettei automme selviytynyt kovasta luonteestaan huolimatta takaisin ajokuntoon.

Warren saaga on todellakin lopussa. Tämä ei ole leikkiä!!! Viimeinen kappale on kirjoitettu. Voit vuodattaa kyyneliä jos kestät katsoa totuutta silmiin. Traaginen galleria on vihdoin julkaistu.

Mutta, mutta. Tiimi kuitenkin nostaa kättään ja suuntaa eteenpäin. Lähitulevaisuudessa (kesäkuun alku) saamme tiimiimme 'uuden' Warren, entistä ehomman, entistä rumemman ja entistä kovaäänisemmän (x10). Haku on jo käynnissä. Etsimme tilalle samanlaista tai uudempaa mallia. Aloitamme uuden kappaleen kauniissa historiassamme hyvin pian. Emme kuitenkaan koskaan tule unohtamaan ykkösautoamme. Se palveli meitä enemmän kuin hyvin. Me emme aina antaneet sille ansaitsemaansa kunniaa, mutta se tyytyi siihen. SNIF!

WARRE CRUISING JÄISSÄ!!
Viitaten edelliseen uutiseen 'Warre The Ultimate Cruising Nite' siirtyy myöhempään ajankohtaan pidettäväksi. Tämä on valitettavaa, mutta niin totta. Warre #1 makaa rampana, katsastamattomana, lunastettuna jossain pääkaupunkiseudulla. Warre #2 odottaa vielä saapumistaan ja uusia omistajiaan - WT:tä.

Pahoittelemme kaikkia yhteyttä ottaneita ja asiasta kiinnostuneita. Emme voi tapahtuneelle mitään. Kohtalo vie joskus outoja polkuja.

10 000 HITTIÄ RIKKI!!
Warre-Teamin voittokulku Internetissä jatkuu. Vuosi sitten alkanut warrebuumi ei näytä laantuvan edes pakolla - käyntimäärät pysyvät kirkkaasti MTV3:n rinnalla ja loppua ei näy. Globaalisesti tunnetut Warre-Teamin pesät, HiClass Babesit veivät Iltalehdeltä ennätyksen tunnittaisessa kävijämäärässä viidennellä kuukaudella. Kaksi suurta virstanpylvästä suomalaisessa kulttuurissa vievät WT:n armottoman juhlinnan partaalle. 10 000 rikki, 100 000 rikki ja maksa rikki. Warren yllättävä poismeno aiheutti sen, että lykkäsimme bileitä eteenpäin ja yhdistämme ne uuden tulemisen kanssa samaan ajankohtaan.

WARRE T-SHIRT 2ND EDITION EDELLEEN MYYNNISSÄ!!
Syksynä 1998 myyntiin tulleet fanipaidat revittiin käsistä. Menestys yllätti meidät, joten tilasimme eniten haluttuja kokoja (XL,XXL) lisää. Myös muutama M-koon paita on ilman onnellista omistajaa. Tuotteemme laadun testasimme itse: pesimme paidan useaan otteeseen (pesuaineena Das Kraft Wasch2000) ja laatu pysyi muuttumattona. …ljykään ei enää tarttunut, joten paita sopii hyvin Warren tosikäyttäjälle.

Älä jää toistamiseen ilman tätä upeaa uniformua. Tilaukset voit tehdä täältä
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE