W A R R E      T I M E S
AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 03/1999
 

Warre-saitti alhaalla ennätykselliset viisi päivää!!
Kesän ongelmien jälkeen pisin yhtäjaksoinen katkos Warre-saitilla on ollut muutama minuutti. Olemme taanneet laadun ja pysyvyyden faneillemme. Olemme myös pitäneet sanamme. Kunnialla. Joskus täydellisyyteen tulee kuitenkin lovi - muutos, poikkeus, vastustamaton kiihko tavoitella inhimillisyyttä. Saittimme kaatui ja katosi muutamaksi päiväksi. Hätäisimmät luulivat meidän jo lopettaneen maailmanvalloituksen. Olisimmeko vihdoin tulleet järkiimme..?? Akaa hiljasta..!! WT porskuttaa ja odottaa kärsimžttömänä kesää. Pahoittelemme faneillemme aiheutuneita pelon hetkiä.

WARRE NEWS - 02/1999:

Warre T-shirt second edition on täällä!!
Viime syksynä myyntiin tulleet fanipaidat revittiin käsistä. Menestys yllätti meidät, joten tilasimme eniten haluttuja kokoja (XL, XXL) lisää. Myös muutama M-koon paita on ilman onnellista omistajaa. Tuotteemme laadun testasimme itse: pesimme paidan useaan otteeseen (pesuaineena Das Kraft Wasch2000) ja laatu pysyi muuttumattona. …öljykään ei enää tarttunut, joten paita sopii hyvin Warren tosikäyttäjälle.

Älä jää toistamiseen ilman tätä upeaa uniformua. Tilaukset voit tehdä täältä.

Warre-Cruising kerää kerman kokoon kesällä 1999!!
Pitkään jo Suomessakin haikailtu (DDR:ssä jo toteutettu) 'Warre The Ultimate Cruising Nite' lähestyy. Tämä ainutkertainen mahdollisuus osallistua äärimmäiseen kulttuuritapahtumaan (vertaa Woodstock, Live Aid, Berliinin muurin murtuminen) iskee kesällä 1999. Sinä Warren (helmen) omistaja olet siinä onnellisessa asemassa, että voit päästä eturivin paikalle kun näytämme kuinka Helsinki menee sekaisin.. ja pesää riittää!! 'Warre The Ultimate Cruising Nite' mahdollistaa mukana olon myšs 'Warre The Ultimate Movie II:n' kuvauksiin ja pääsyn kuvamateriaalina tiimimme saitille.

Kun haluat olla mukana tässä lehdistöä kuohuttavassa ja 'Kaupunki saasteista vapaaksi' -puoluetta järkyttävässä mediatapahtumassa, ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian (toisaalta koskaan ei ole myöhäistä ennen kuin moottorit jyrähtävät käyntiin). Osoitteemmehan on (Ruotsissakin) tuttu postmaster@warreteam.com.

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE