PROLOGI

Mistä Warre-Team sai alkunsa..? Mietimme jotain kivaa ja erilaista sellaista kesäksi 1998. Viime suvet olivat menneet jokseenkin bailaten ja työtä tehden. Tylsää..? No, ei varsinaisesti, mutta rutiininomaista kylläkin. Oli siis saatava jotain uutta aikaan. Jotain speciaalia...

HELMIKUINEN HELMI!

Viisi nuorukaista astui pokausmielessä sOdan ovesta sisään. Suuret odotukset valuivat märkinä maahan saman tien. ceissit todella jäissä! Hiljasta! NOINNN! Ilmeet olivat masentuneet. Oli siis pakko keksiä jotain uutta, toimiva pesämagneetti. Ajatus odotti tulemistaan. Ilma täyttyi jännityksestä. Kunnes...

- Poka, mä sain todellisen helmi-idean, heittää Money.
- Joo, älä viitti, tylyttää Pro saman tien.
- Hankitaan kesäks niinku Warre...

Muu porukka katsoo Moneyta aluksi ihmeissään, mutta alkaa pian saada juonesta kiinni. Pro on edelleen varsin epäilevällä kannalla, niin kuin aina.

- Kesä-Warre.. HELMI! Niinku sillä ceissii kehiin..!
- Häh, porukalla oma Warre vai..?, kysyy Lorenzo.
- Kyll joo, siit tule todellinen hitti.
- Toi on muuten h*lvetin hyvä siis joku tonnin romu..?
- Ei mitään romua poka, kunnon Warre! DDR! Helmi!

PROJEKTI KÄYNNISTYY

Sana oli näin syntynyt! Kesäksi 1998 päätettiin hankkia porukalla Warre, joka laitettaisiin kuntoon, jos tarve sitä vaatisi. Moneyn ja Lorenzon masterplan kypsyi. Pro ja Sid päättivät lähteä mukaan projektiin. Warre kuulosti suoraan sanottuna niin p*skalta ja nololta jutulta, ettei siitä voinut kieltäytyä!!!

Suunnitelmat syntyivät seuraavien viikkojen aikana varsin tiuhaan tahtiin. Warre päätettiin maalata Sidin persoonallisella ja ammattimaisella retussi-tekniikalla. Koko "auto" saisi näin värikkään ulkokuoren, joka ei voisi olla kääntämättä katseita kaupungilla. Pro otti vastuulleen yhden vahvoista osaamisalueistaan (joopa joo), webbi-sivujen tekemisen (näitä sivuja selaat juuri läpi!). Warre-sivuista tulisi kontrastinen kokonaisuus itse "ajatusta" vasten. Tiimi sai ulkopuolista apua Papa Coolilta, joka hoiti serverin ja ftp-yhteydet käyttöömme. Idean isät, Money ja Lorenzo,  lupasivat hoitaa itse kulkuvälineen hankinnan ja siihen liittyvät paperiasiat.

Warre-team sai vahvistusta Ticosta, joka liittyi clubiimme saman tien kuultuaan projektista. Asiaa ei mietitty sekuntia enempää. Video-specialisti Tico sai osalleen Warre-elokuvan tuottamisen.

Jokainen hoitaisi siis oman alueensa ja sotkisi myös muissa.

WARRE LÖYTÄÄ OMISTAJANSA

Toukokuun puolessa välissä oikea kaunotar löytyy, siis niinku helmi! Pitkällinen ja piinaava odotus on vihdoin ohi. Sörnäisten alamaailman pölystä kaivetaan esiin kokenut, mutta hyvin säilynyt Wartburg 353W Tourist vuosimallia 1984 (helmi!) ja farmari tottakai! Money, Lorenzo ja Tico koeajavat tulevan kesähitin ja vakuuttuvat kaupoista. Kauppapäiväksi sovitaan toukokuun 28.

28.05.1998 - KAUPANTEKO :: kuvia ::

Sörnäisten rantatien Nesteelle kaartaa neljä Warre-Teamin jäsentä: Money, Pro, Sid ja Tico. Warre seisoo parkissa ja odottaa uudelleen syntymistään. Tiimi siirtyy sisätiloihin hetken kaunotartaan ihailtuaan. Myyjän saavuttua paikalle paperit kaivetaan esiin. Kaikki tarvittavat jutut käydään läpi yhteisymmärryksessä ja allekirjoitukset löytävät osoitteensa. Hetken päästä kaikki on kunnossa, kauppa on tehty. Uskomatonta ja vihdoinkin totta!

- Jätkät hei, mä en usko tätä vieläkään!, toteaa Pro.
- Helmi, tää on niinku helmi! I'm telling ya homie!, Money heittää femmat.

Kaikilla on vaikea pidätellä nauruaan. Positiivinen ilmapiiri löytyy saman tien. Tankkauksen jälkeen on luvassa odotettu hetki, ensimmäinen startti omalla Warrella. Sid ottaa kuskin ja Pro pelkääjän paikan. Helmi! "Turbo" jyrähtää heti ensimmäisellä kerralla ja hyrrää kuin uusi. Takaa nousee pieni sinertävä savupilvi, mutta se hälvenee hyvin pian. Suunta Kaivariin..

- Hei, laita valot päälle!, huutaa Money metelin yli.
- Joo joo, tylyttää Sid nauraen.

Warre polttaa kumia ja kiitää muun liikenteen sekaan. Helmi on liikenteessä! Pro ja Sid nauravat koko matkan Kaivariin. …lyijyinen katku tunkee sisään. Kahden tunnin cruisailu päättää Warren ensimmäisen päivän.

- PRO 18.06.1998 -

EPILOGI

Näin siis lähti liikkeelle kesän '98 pieni projektimme. Kesän lopussa mietimme jatkoa. Päätimme jatkaa kesään '99 ja loppu on historiaa...