WARRE TIMES 07 2/99

Dodiiiih!!
Warre palasi takaisin liikenteeseen

WT BACK IN BIZNEZZ
Lukuisten set backien (kaksi kolaria, poliisikuulustelut, parkkisakot, uuden Warren turhat etsinnät) jälkeen tiimi ei löytänyt muuta mahdollisuutta kuin tehdä mahdottomasta mahdollisen - herättää Warre kuolleista. Mobiili päätettiin rekonstroida alusta loppuun, toisin sanoen laitoimme kaikki vakuutusyhtiöltä saamamme rahat siihen kiinni! Noinnnnnnn! Helmi oli saatava kuntoon.

WT:n korjaamolta soitettiin pian. Ilmoituksen tekijä kangerteli sanoissaan. Warre oli nostettu nosturille ja sen etuosa oli romahtanut alas (ilmeisesti siinä oli sittenkin jotain pientä vikaa). WT halusi auton helmi kuntoon. Korjaamo aloitti elvyttämisen. Mobiiliin laitettiin 8 metriä uutta, hohtavaa, jarruputkea. Etuosa uusittiin Cherryn osilla, joita hitsattiin ja hiottiin itäsaksalaiseen kaunottareen sopiviksi. Toukokuisessa moottoripyöräkolarissa sisäänpainunut ovi suoristettiin. Lopputulos oli ennen näkemätön. Helmi oli kuin uusi.

KATSASTUSKONTTORI IHMEISSÄÄN
Saman tien korjaamolta iskettiin epäilyksien pesään - katsastuskonttorille. Edellisen kerran jälkeen olimme vakuuttuneita siitä, että alamaailma oli ottanut yhteyttä viranomaisiin ennen meitä. Saimme tällöin kieltävän vastauksen. Tällä kertaa onnetar oli kuitenkin puolellamme, siis kyydissämme. Katsastusmies iski leiman ja hyväksynnän ilman mitään selityksiä. Ihmetyksellä oli suuri sijansa toimenpiteen tahdikkuuteen ja rivakkuuteen. Yllätystekijä toimi strategisesti oikein ja saimme puhtaat paperit. Warret taitavat olla jokseenkin harvinainen näky katsastuskonttorilla.

KESÄ ALKOI
Kesä alkoi tiimille viimein heinäkuun puolessa välissä - melko myöhään siis. Olemme kuitenkin kaikki erittäin ylpeitä siitä, että olemme vihdoin liikenteessä. Konsepti on kokenut kaikenlaisia suhdanteita kuluneiden kuukausien aikana. Alunperin tiimin piti polkea kaasua jo kesäkuun alussa, mutta muut tapahtumat toivat mutkia matkaan. Jonkin aikaa elämä näytti todella pahalta, mutta nyt aurinko jälleen paistaa. Warre on liikenteessä ja haisee aivan yhtä pahalle kuin ennenkin. Kesä on siis alkanut. Merkit ovat selvät.

Nähdään liikenteessä!
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE