BREAKING NEWS 7/2011: WARRET KOKOONTUIVAT HELSINGISSÄ!

Tätä hetkeä viherpiipertäjät ovat odottaneet: kuvassa näet Helsingin kautta aikain ensimmäisen Wartburgien kokoontumisen! 15.7. ydinkeskustaan kerääntyi kaikkiaan 3 (kolme!) toimivaa Warrea, joka vastaa vähintään yhtä kolmasosaa koko Etelä-Suomen Wartburg autokannasta.

Häppening otetaan uusiksi vielä tänä kesänä ja erimallisia Helmiä on tulossa lisää. Jos omistat DDR:n supertuotteen, missasit tämän kokoontumisen ja haluat seuraavaan mukaan = Ilmoittaudu keskustelufoorumimme "Kokoontumisajot 2011" keskusteluun ja ajankohta/paikka selviää siellä.

Katso kuvat täältä!

 

WARTBURGIN UUDET JA KÄYTETYT VARAOSAT

Warreteam.com:in kautta myydyt kokonaiset autot revittiin käsistä ja monet jäivät itkemään rannalle. Seuraava 353W Sedan on työnalla ja valmistuu hyvällä tuurilla myyntiin (katsastettuna) vielä tällä kaudella. Tätä oranssia pesämagneettia kannattaa odottaa.

WT Part Cornerin kuukauden uutuutena on Wartburg ja DDR -aiheiset ikkunatarrat. Kyselyt osoitteeseen: postmaster@warreteam.com


Muista myös Wartburgin uudet ja käytetyt varaosat - artikkeleita on varastollamme aina kymmenittäin = liikaa! Varaosalista päivitetty 1.5.2011.
WT SHOPPIIN

 

WT NÄHTY MAASEUDULLA

Sekalaiset törmäilyt galleria on päivittynyt uusilla kuvilla. Katso mm. millaisia Helmiä ja celejä voit bongata maaseudun Tebbeltä.

Avaa galleria tästä!
 

WARTBURG 353W PRESENTATION - NOW WITH ENGLISH SUBTITLES!

Kymmenen vuoden odotuksen jälkeen ATV:n Autovisionin legendaarinen Wartburg esittely on saanut jatkoa! Koska WT:n toiminta on herättänyt myös ulkomaalaiset, olemme ostaneet (kovalla rahalla) videoon textitykset! Katso Wartburg 353W Tourist esittely Englannin kielisellä teksityksellä WT:n YouTube -kanavalta tai lataa video HD kuvalla tästä!

For foreign fans: Watch Wartburg presentation by Werner Jägerr, with English subtitles from WT's YouTube -Channel! You don't want to miss this!

 
 

4TH EDITION T-SHIRT 4 THA SUMMER

Kesän kunniaksi Wartburg T-paitojen ja Collegeiden hinnat ovat alennettu! Jäljellä enään pesien S ja tosimiesten XL/XXL kokoja - pidä siis kiirettä!

WT-univormujen neljäs sukupolvi on varma pesämagneetti kesän soidinmenoihin! Etkö ole varma takaamastamme laadusta? WT:n suosikkijulkaisu, Kotiruuvaaja -lehti (16/2010) testasi Warre-Teamin viimeisimmän univormun ja tulokset puhuvat omaa kieltä: "Paitaan ei saa reikää edes kaatumalla kännissä, eikä se haise hieltä viikonkaan käytön jälkeen... Tiimi lunastaa vuosien odotuksen suveneeristi".

Tilaa oma paitasi täältä!

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE