BREAKING NEWS 6/2011: SE LIIKKUU EDELLEEN

Helmen ulkoilua on jatkettu ja Tiimi on nähty jopa Tallinnan esikaupunkilähiössä. Kymmenien tuhansien eurojen korjauksista huolimatta, mobiilissa on edelleen "pikkuvikoja" joiden takia tienposkessa ollaan toistuvasti (ruuvari kädessä ja kädet ravassa). Jokaisen vastoinkäymisen jälkeen tekniikka paranee(?) ja olemme entistä valmiimpana WarreGT:lle. Kiitämme kaikkia fanejamme positiivisesta palautteesta - Nähdään liikenteessä!

Tsekkaa uusimmat laajakuvat täältä: Sekalaiset Törmäilyt 2011

 

WARTBURGIN UUDET JA KÄYTETYT VARAOSAT

Olemme saaneet massoittain uusia osia varastollemme ja mukana mm. paljon tiedusteltuja Saksalaisia katkojan kärkiä ja kannentiivisteitä! Varastollamme on myös paljon käytettyä, mutta ehjää osaa. Tiedustele keskustelufoorumimme Osto/Myynti/Vaihto palstalta jos et löydä tarvitsemaasi osaa listoiltamme.

Varaosalista päivitetty 1.5.2011.
WT SHOPPIIN

 

WARTBURG PRESENTATION - NOW WITH ENGLISH SUBTITLES!

Kymmenen vuoden odotuksen jälkeen ATV:n Autovisionin legendaarinen Wartburg esittely on saanut jatkoa! Koska WT:n toiminta on herättänyt myös ulkomaalaiset, olemme ostaneet (kovalla rahalla) videoon textitykset! Katso Wartburg 353W Tourist esittely Englannin kielisellä teksityksellä WT:n YouTube -kanavalta tai lataa video HD kuvalla tästä!

For foreign fans: Watch Wartburg presentation by Werner Jägerr, with English subtitles from WT's YouTube -Channel! You don't want to miss this!

 

WARREGT 2011 LÄHESTYY! KATSO UUSIMMAT BLOGIMERKINNÄT

Warre-Team lähtee pyhiinvaellusmatkalle Wartburgin syntysijoille Saksan Eisenachiin, jossa järjestetään Wartburgien kokoontumisajot WARTBURG TREFFEN. Extreme-matkaa tehdään läpi Euroopan 1.8.2011 – 11.8.2011. Wartburg Treffen 2011 on järjestyksessään 12. Osallistujina on vuosittain satoja autoja ja tuhansia ihmisiä, eli kyseessä on Suomen mittakaavassa pitkän viikonlopun kestävä karnevaali.

Tämä Wartbugille käsittämättömän pitkän etapin kokomaismatka on noin 3600 kilometriä ja ajoaika yli 60 tuntia! Matka tulee olemaan pitkä ja erittäin dragikoominen kokemus niin Warrelle, kuin sen Tiimille. Tiedossa on loputtomasti surkuhupaisia tilanteita, armottomissa ja tuntemattomissa ympäristöissä!

Valmistautumista ja itse matkan kulkua seurataan www.WarreGT.com -internet-sivuilta. Tiedossa on blogia, oma YouTube -kanava, lehtijuttua, videoita, oheistuotteita ja muuta mielenkiintoista! Koko matka kuvataan erillisen kuvausauton avulla ja materiaalista tehdään Top Gear -tyylinen dokumentti. Mahdollisuuksien mukaan valmis tuote pääsee televisio- ja varmaan DVD-levitykseen. Muutamia viikkoja ennen matkaa, järjestetään WarreGT lähtöjuhlat, jossa sponsorien mainoksia ja tuotteita esillä/myynnissä. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat olla mukana sponsorina ja saada tuotteilesi lisänäkyvyyttä - asenteella! Parhaat mainospaikat myydään nyt!

Tiedustelut osoitteeseen myynti@warreteam.com

 
 

4TH EDITION T-SHIRT 4 THA SUMMER

WT-univormujen neljäs sukupolvi on varma pesämagneetti kesän soidinmenoihin! T-paitoja on vielä jäljellä L - XXL koossa ja myös pitkähihaisena Collegena.

Etkö ole varma takaamastamme laadusta? WT:n suosikkijulkaisu, Kotiruuvaaja -lehti (16/2010) testasi Warre-Teamin viimeisimmän univormun ja tulokset puhuvat omaa kieltä: "Paitaan ei saa reikää edes kaatumalla kännissä, eikä se haise hieltä viikonkaan käytön jälkeen... Tiimi lunastaa vuosien odotuksen suveneeristi".

Kesän kunniaksi T-paitojen ja Collegeiden hinnat ovat alennettu! Tilaa oma paitasi täältä

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE