BREAKING NEWS 12/2010: WT:LTÄ PUKKAA UUTTA KLASSIKKOA!

Edesmenneen ATV Autovision esittely Warre-Teamin Wartburgista on kerännyt vuosien varrella satojatuhansia katsojia ja muodostunut yhdeksi maamme alakulttuurin legendaariseksi virtsapylvääksi. Videolle on rukoiltu jatko-osaa ja nyt, vuosien odotusten jälkeen, uusi kansainvälinen klassikko on tuotannossa! Helmen esittelijäksi saatiin pitkien neuvottelujen jälkeen Itä-Saksan hämmentävin TV-persoona Werner Jägerr, jonka tuotantoa on nähty Pro-Sieben kanavalla useasti.

Video julkaistaan lähiaikoina mutta odotellessa pääset katsomaan miten kuvaukset sujuivat Meerkoppelin lähiössä: GALLERY

 

WARTBURG FORUM BY WARRE-TEAM!

WT jatkaa maamme historian kirjoittamista uusiksi ja avaa ensimmäisen Suomenkielisen, pelkästään Wartburgille pyhitetyn keskustelufoorumin! Foorumi on ollut koeponnistuksessa kuukauden päivät (testaajina Wartburg Finland Hall Of Fame) ja postauksia on tullut monta sataa.

Täällä voit hakea vastauksia teknillisiin ongelmiin (onko niitä muka Warressa?), keskustella ällistyttävästä tekniikasta, myydä tai diilata osia, äänestää DDR:n parasta autoa tai vaikka keskustella ensi kesän Wartburgien kokoontumisajoista! Kirjoittaminen vaatii rekisteröinnin mutta vierailijat (V) voivat lukea kirjoituksia ja osallistua Galluppeihin ilman rekisteröintiä.

Älä kuuntele mötkyjen äänestystä vaan astu uljaalle Wartburg foorumille!

 

VIDEOMATERIAALIA HELMEN TESTIAJOISTA

Warren ohjaamosta julkaistaan tavoiteltua testausmateriaalia. Hyppää kyytiin ja katso miten WT:n superkuskit reagoivat uhkaavaan tilanteeseen, koneen lämpötilan noustessa lähelle boiling pointtia! K-18!

Lataa video tästä (20MB MPEG-version)

Starring Test Driver: MC "Kankkunen" Kale, Copilot: Duke "Aka" Hefner and Camera Operator: Money "Turkish Bazaar" Man J. (C) WT Entertainment 2010.

 

WT SUOSITTELEE: VW GOLF VS. WARTBURG 353W
Saksassa on jo pitkää kiistelty siitä, kuinka paljon parempi auto Wartburg 353W on verrattuna Mk1 VW Golfiin? AutoBild.de vertasi viimein nämä kaksi, saman aikakauden superautoa ja sensuroimattomat tulokset selviävät täältä.

Der Wartburg fährt sich nostalgisch –wie ein Auto der 50er-Jahre!

 

BILEET PYSTYYN: 353 VALITTIIN MAAILMAN RUMIMPIEN AUTOJEN JOUKKOON!
Kapitalistijulkaisu Bloomber Businessweekin "Fifty Ugliest Cars of the Past 50 Years" äänestyksen tulokset on julkistettu! Wartburg 353 pärjäsi loistavasti ja pääsi lopulta sijalle 5. Taakse jäivät Monet WT:n suosikkivessat kuten: Aston Martin Lagonda, BMW 7-sarja ja Yogo Koral.

Katso tulokset ja kaikki upeat kaunottaret tästä!

 

WARTBURGIN UUDET JA KÄYTETYT VARAOSATWarre-Teamin varaosakaupan voittokulku jatkuu! Olemme saaneet uusia artikkeleita varastolle ja otamme vastaan tilauksia syksyn/talven toimitukseen. Seuraava toimitus on vasta ensi keväänä! Älä siis missaa tätä jos tarvitset osaa jota ei löydy varastoltamme. Voimme toimittaa osaa myös 311/312 malliin. Tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Tällä hetkellä varastolla olevat osat. Lista päivitetty 24.10.2010.

WT Shop on laaja: Wartburg varaosat, vaatteet ja DVD:t TÄÄLTÄ

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE