NEWS 11/2010: WARREN TESTEISSÄ LÖYDETTY VAKAVIA PUUTTEITA

Helmen testiajot ovat jatkuneet vaihtelevin tuloksin: välillä ollaan päästy baanalle ja toisinaan mötkyt käyvät äänestämään. Kuitenkin intensiivisen polkemisen mukana WT:n puupäät ovat havainneet Wartburgissa vakavia puutteita onnettomuuksien ehkäisyssä: etupenkeistä puuttuu puolet selkänojista ja mm. matkustajan turvatyynyä ei saa kytkettyä käytöstä. Suurimman uhan kuitenkin muodostavat voimakkaat pakokaasujen hajut ohjaamossa, jotka saavat locot näkemään rumimmatkin möhkäleet kauniina. Onko jokainen matka Helmellä kunnon trippi? Miksi kaikki on tänään keltaista? Saavatko pokat Saksan reissulla yliannostuksen?

Galleria

 

TO ALL YA NON BELIEVERS!!

Tämä on sitä parempaa hiihtokenkää! Auto tekniikka ja kuljetus -lehden käsittämätön 12000km:n koeajo(?) Wartburg 353W Touristilla. Todisteiden mukaan kukaan ei kuollut testiä tehdessä mutta päästöjen aiheuttamat taudit jäivät Suomen ja DDR:n väliseksi valtionsalaisuudeksi. (C) Auto tekniikka ja kuljetus, 1980 (?).

Avaa artikkelin sivut 1-2

Avaa artikkelin sivut 3-4

 

WT NUOLEE SAKSALAISIA FANEJA

WORLD EXCLUSIVE! ONLY AT DAS WARRETEAM.COM! Original (1985) 353W Workshop manual in German: Free download (140MB PDF-file)

Die in disem Reparaturhandbuch befindlichen technishen Daten, Beschreibungen und Bilder sind nich verbindlich und endgültig. Bedingt durch im interesse unserer Kunden erfolgte Weiterentwicklung können sich Änderungen ergeben, die allen "wartburg"-Vertragswerstätten rechtzeitig in Form von"technischen Informationen" bekanntgegeben werden.

Gratis herunterladen (140MB PDF-file) Finlandeese: Ilmainen herutus.

 

RALLIWARRE MYYNNISSÄ!
Taas myyntiin uusi Helmi! Näitä ei tod ole montaa Suomessa.

Wartburg 353W Sedan, 61tkm, vm1989 eli kyseessä on viimeistä sarjaa oleva 4-tahtinen 1.3-litrasella (VW:n Polon) koneella varustettu malli. Tätä on tehty tehtaalla kyyneleet silmissä.

Das Über Luxor varusteet: tehtaan kattoluukku, sumuvalot, plyysipenkit ja ovet, korinväriset puskurit, takalasinlämmitin, vetokoukku ja radio! Auto on katsastettu ja täysin alkuperäinen teippauksia lukuunottamatta, ja ne on helppo repiä mäkeen.

Hinta 2500€. Tiedustelut numeroon: 0503651338

Katso mykistävät kuvat

 

LOCOT VAIHTOIVAT TYYLIÄ
Sekalaiset törmäilyt on päivittynyt uusilla kuvilla. Olivatko Lorenzo ja Money päätyneet SM-bileisiin vai oliko kyseessä suuri väärinkäsitys? Kuvissa vilahtelee myös Lumikki, Miss Piggis ja joku tuntematon TV-juontaja.

Misc 2010 Gallery

 

WARTBURGIN UUDET JA KÄYTETYT VARAOSATWarre-Teamin varaosakaupan voittokulku jatkuu! Olemme saaneet uusia artikkeleita varastolle ja otamme vastaan tilauksia syksyn toimitukseen. Seuraava toimitus on vasta ensi vuonna! Älä siis missaa tätä jos tarvitset osaa jota ei löydy varastoltamme. Voimme toimittaa osaa myös 311/312 malliin. Tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Tällä hetkellä varastolla olevat osat. Lista päivitetty 24.10.2010.

WT Shop on laaja: Wartburg varaosat, vaatteet ja DVD:t TÄÄLTÄ

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE