NEWS 09/2010: HELMI HYVÄKSYTTIIN MAALLA LIIKENTEESEEN

Warre-Teamin ongelmat katsastuskonttorin kanssa kiirivät lopulta landelle asti. Monien uskomattomien mutkien kautta mobiili päätyi Jokelan Kaleville joka on todellinen Warre Celebrity. Kalevin seikkailuista Euroopassa on luettu monista eri lehdistä ja jopa WT:llä on vaikeuksia pysyä meriittien perässä!

Monien päivien korjausten jälkeen Helmi sai kilvet Mäntsälässä ja mahdoton on taas tapahtunut: yksi Itä-Saksan saastetehtaista on palannut laillisesti maamme liikenteeseen!

WT kiittää koko prosessista Tiimin kummisetää Kakea (vetäytynyt julkisuudesta) ja Jokelan Kalevia. Lue Kalevin aikaisemmista meiningeistä Klassikot ja Aamupostin
artikkeleista.

 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2010

Sekalaiset törmäilyt 2010 Galleria on päivitetty! Katso mm. millaisella limolla Helmi matkasi auringonlaskuun... Gallery

 
 

FLASHBACK 2001 - WT:N HULLUIN VUOSI TIIVISTETTYNÄ

WT:n arkistoista on löytynyt inventaarion yhteydessä tiivistelmä vuodesta 2001. Tämä vuosi oli todellinen Avaruusseikkailu 2001 ja muutti locojen elämän lopullisesti. Lue ennen julkaisematonta materiaalia miksi WT Movie II oli kaatua erimielisyyksiin, kuinka Helmi haluttiin ostaa Kangasalalle, ketkä locoista vieraili TV1:llä ennen elokuvan ensi-iltaa… etc. etc.

Space Odysseys 2001

 

WT PART CORNERIN VOITTOKULKU JATKUU

Puuttuuko Helmestäsi osia? Ei hätää - WT tulee apuun! Meiltä löydät täysin uusia, IFA stadardin täyttäviä Wartburg 353W:n varaosia. Varastollamme on myös paljon käytettyä, mutta ehjää osaa. Kesän mittaan saamme lisää uusia varaosia Itä-Saksan kontaktiltamme. Tiedustele jos et löydä tarvitsemaasi osaa listoiltamme!

Varaosalistaan päivitetty uudet tuotteet 10.7.2010.

WT Shop on laajentunut: löydät WT-paidat, Waraosat ja DVD:t täältä

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE