AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 07/2003

 

WARREN SYVIMMÄT TAUSTAJOUKOT HERÄTETTY APUUN

Koska heinäkuu lähestyy ja Helmi oli edelleen jäätiköllä oli aika kutsua apuun WTn hsyvimmät taustajoukot. Tämä on suru-uutinen Suomen autokatsastusliitolle sekä maamme miliisille jotka ihmettelevät: "eikö nämä kusipäät koskaan lopeta?".

Warre on siis heretetty kuolleista viidennentoista kerran, tsekkaa uskomaton galleria Itse!!

 

HUHU: TIIMIN VÄLIT KATKOLLA TAAS KERRAN!?

Tiimi on tottunut vuosien varrella tappelemaan tutusta ja rakkaasta aiheesta, mötkyistä. Aikaa on kulunut ja tämä aihe on kuitenkin jo koluttu lähes loppuun. Suosittu juorulehti kertoi numerossa 25/2003 että WT:n jäsenet oli nähty tappelemassa ravintola Clubisi VIPissä. Lehti kirjoittaa: alkuillasta tiimin jäsenet läträsivät viinan kanssa normaaliin tapaan ja loppuillasta tilanne riistäytyi kokonaan käsistä. Kannustavina kommentteina kuultiin mm: "V*tun m*lkku! Pidä sä rahas!!", "Hei pelle, osta vaattees omilla rahoillas!!", "V*tun mötky!!" (Viimeisestä kommentista ei ole tietoa kenelle se oli osoitettu, ilmeisesti paikalla oli myös rumia mötkyjä..).

Yllä oleva kuva on otettu paparazzin toimesta Clubini takapihalta tiimin lennetyä niskaotteella ulos ravintolan tiloista (kuvassa tilataan taksia pokelta).

 

GALLERIA 2003 PÄIVITETTY

 
WT OFFICIAL PETANQUII CHAMPIONSHIP
Minigolf mestaruus oli jo jaettu, nyt oli vuorossa locoille tuttu pallojen hiplauskilpailu. Keneltä pallot tippuivat lahkeista, kuka naisista hieroi hopeisia pallojaan parhaiten? Babe you got balls.. Tsekkaa galleria täältä!
 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE