AUTOURHEILIJAN ERIKOISJULKAISU 03/2003

 

WARRE JA WT JÄISSÄ - SAITILLA TAKEOVERIT

Vaikka Helmi odottaa maltamattomana kesän 2003 cruisailuja, on WT:n tulevaisuus kuitenkin vaakalaudalla. Asiasta on pitkään jo puhuttu ns. käytävätoolkkina ja nyt locot ovat itsekin huomanneet ensioireet. Viime syksyisen julkisuustykityksen jälkeen puupäät ovat vetäytyneet julkisuudesta ja yrittäneet elää kuten normaalit ihmiset. Tulokset ovat olleet kuitenkin lohduttomia, kuten alla olevista otsikoista voi todeta.

Helmen kuudes (6) tuleminen on kuitenkin suunnitteilla. Jos WT:llä on tarpeeksi rahaa lahjoa katsastuskonttori voi tämä projekti onnistua. Lisä-infot later bitch. Tämä voidaan kuitenkin paljastaa: Mobiili on paremmassa kunnossa kuin Locot!

Breaking News: Warre-saitin päivitystahti kiihtyy keväällä ja kesällä 2003 uuteen ennätykseen. Update-possen vaihtuessa tuoreisiin, tiedossa päivityksiä niinku daily! Saitin kävijämäärät pyritään nostamaan takaisin tuhanteen kävijään päivässä.

 

MONEY MAN J:LLE 14 PÄIVÄÄ BUSSIA

Kuvan poliisit eiv”t liity tapahtumaan

KULKEVATKO WARTBURGIN OMISTAMINEN JA KAAHAAMINEN KÄSIKÄDESSÄ?
Money Man J ajoi miliiisien tutkaan tammikuun loppupuolella TKU-HKI välisellä autobaanalla. 80km/h alueella 126km/h matkannut jenkki toi jo vuosia odotetun 14 päivää bussia ja 700E sakkoa. Kyseinen ylinopeus herättää varmasti monissa kysymyksiä joihon vastaus on yksinkertaiseksi: jäinen tie.

WT:n vakiokaahaajan tittelin on pitännyt hallussaan jo vuosia Francois "Tha 911 Driver". Money on kuitenkin pistänyt kortensa kekoon hyvin alitehoisella kalustolla. Asian ajankohtaisuuden vuoksi, Tiimi kertaa faneilleen:

WT Top 4 Tickets In Traffic:

Position 1. Money Man J -- 46 km/h ylitys = 700E ja 14 päivää bussia. Kiinnioton aikana miestä ei puhallettu (säälistä?).

Position 2. Francois       -- 3 ylinopeus sakkoa samana vuonna = 450E ja 14 päivää bussia. Body search by Totti Karpela

Position 3. Lorenzo        -- Uhkaili replica-aseen kanssa liikennevaloissa muita autoilijoita = Lorenzo rautoihin 3 km päässä(!).

Position 4. Money Man J -- Ajoi katsastamottamalla Warrella tutkaan + verot maksamatta = Kilvet irti ja sakot äänestämisestä.

 

OLD NEWS: FRANCOIS TÄYTTI 30 - WT VANHENEE SILMISSÄ

FRANCOISILLE TÄYDET 30W
WT ja sen lähipiiri kokoontui vuoden 02 lopulla juhlistamaan Fransun siirtymistä pimeälle kymmenykselle. Totta on, että locot vanhentuvat käsiin ja viinan virratessa pacot muistelevat menneitä kesiä ja kaikkia niitä väännettyjä pesiä (niissä on muistelemista monelle tunnille). Tapahtuma ikuistettiin myös gallerian muotoon, mutta lopulta se kin vedettiin sensuuriin. Syynä liian monet ex-mötkyt, jotka putkahtelivat kuvista ulos kuin sammakot.
 
 

LE MANS 2003: TIEDOSSA KOVAA AJOA JA TAIPUNEITA MUTKIA

LE MANS 2003 FEAT. WT LOCOS
Warre-Team ja sen sponsorit tekevät "tutustumismatkan" Ranskan legendaariseen Le Mans -kisaan ja sen ymärillä oleviiin kauniisiin muotoihin kesällä 2003. Tiedossa on puupäät siis galleriaa ja videoita maisemista, jotka ovat sitä parempaa. Jos olet pesä ja pidät "kovasta ajosta", ilmoitaudu mekaanikkoryhmäämme laitamalla meiliä WT:lle: postmaster@warreteam.com. Paikalle mennään lentäen (siis lentokoneella) tai omalla bussilla (99% porukasta ryypäten), riippuen siitä miten sponsoreiden per*eet saadaan nuoltua.

Pahoittelemme faneille ettemme lähde matkaan Warrella. Mobiililla ei Ranskaan asti päästä, koska Espookin on joskus liian kaukana.

Pits Stay Tuned!
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE