WARRE 2000 - ARE YOU READY?


Mitä Warre-Teamille tapahtui vuonna 2000. Lue ja järkyty, linkeistä pääset tutustumaan tapahtumiin tarkemmin.

2000 - ENSIMMÄINEN JA TOINEN NELJÄNNES

Tammikuu. WT Juhlii vuoden vaihtumista bunkkeribileissä Helsingissä. Kaupalliseksi kusetukseksi selvinnyt Millennium sujuu tiimiltä ankarissa naamoissa, jonka takia Money saa Ramirezin valvonnassa olleen raketin melkein päähänsä. Toinen Millenniumin iso set back on kun Pro ei pääse Clubilleni, koska on liian naamat(!). Edes Ramirezin tarjoama 500 markan "apuraha" ei auta muuttamaan portsarin diagnoosia ovella. Tapahtumasta galleria.

Tammikuu.
WT Movie II -kuvaukset jatkuvat Kaivopuistossa. Kerrostalon kellariosasto on varattu kokonaan WT:n käyttöön. Kuvaukset edistyivät vauhdilla vaikka fysiikka on kovilla - kuumuus nousee ahtaissa tiloissa valtavien valospottien takia välillä +40c:een. Kuvauksiin osallistuu myös ensi kertaa naispääosaa esittävä Pussycat. Tapahtumasta galleria.

Helmikuu. Warre-Team täyttää kaksi vuotta. Juhlintaa Clubillani Ceissien kanssa. Monet haluavat mukaan tulevaan legendaelokuvaan, mutta eivät mahdu. Pesää on jo tarpeeksi.

Helmikuu. Osa tiimistä katsastaa meininkiä vanhanajan laivaristeilyllä. Mötkyt ja meno ovat yhtä jäissä kuin ennenkin. Tapahtumasta galleria.

Helmikuu. Elokuvan kuvaukset jatkuvat Vakuutusyhtiö Sammon "konesalissa". Sidin ja Money valkoiset "avaruuspuvut" ovat kuumat ja epämiellyttävät, mutta komentosiltakohtaus valmistuu suunnitellusti.

Helmikuu. Elokuvaan kuvataan 45 sekunnin pituinen räppivideo. Kuvaukset suoritetaan Hernesaaren satamassa. Musiikkina on Francoisin ja Pron tekemä hittisingle "Trip No Good". Katso "Trip No Good" musavideo.

Helmikuu. Pro miettii HiClass-mötkyjen paluuta (taas kerran). Uutta serveritilaa on luvattu Xoomin-serveriltä ja hanke edistyy. Pohjoismaiden downloadatuin mallipesäceissi-sitä-parempaa ottaa jälleen tuulta alleen.

Helmikuu. Elokuvan kuvaukset jatkuvat Screen Clubilla. Väen tungos sekä uteliaat ihmiset vaikeuttavat kuvauksia, jotka suoritetaan "aidossa" clubimeinigissä. Paikalla on lähes tuhatpäinen yleisö on todistamassa what«s hääpning?

Helmikuu. WT Movien 3D-animaatioita tehdään Taidekorkeakoulussa Helsingissä. Pääanimoija Papaque mallintaa Warren sekä monia erilaisia avaruusalustyyppejä.

Helmikuu. Tiimi neuvottelee Baywatch-sarjan tähden esiintymisestä cameo-roolissa. Näyttelijän henkilöllisyys paljastuu vasta elokuvan ensi-illassa.

Helmikuu. Francois aka. Jimmy Bronx ja Pro aka. Aphroh Killah purkittavat tulevan "Mantra" hittisinglen. Triphop kategoriaan kuuluva biisi on saanut vaikutteita intilaisista ceissiestä. Huhun mukaan biisi sävellettiin voimakkaitten suitsukkeiden vaikutuksessa. Kuuntele "Mantra" MP3:na.

Maaliskuu. Elokuvakohun saattelemana Warre-saitilla vierailee päivittäin ennätysmäärä käviöitä. Tiimi suosionsa huipulla. Way to go WT! Pro täyttää vuosia ja lähestyy kolmeakymppiä uhkaavasti.

Maaliskuu. Kuvaukset jatkuvat Asematunnelissa, mikä aiheuttaa närää Tunnelin kauppiaissa ja spurguissa. WT on ns. huonoa mainosta liikkeille ja paikalle uhataan kutsua viranomaisia. Ilman minkäänlaista lupaa, kuvausryhmä suorittaa kuvaukset purkkiin juuri ennen vartioiden saapumista. Tiimin hyvä onni jatkuu.

Maaliskuu. 11. kuvauspäivä suoritetaan Spirit Storessa Helsingin ytimessä. Koko kauppa on varattu WT:n käyttöön viideksi tunniksi. Kuvauksissa "lainataan" kaupan vaatteita tuhansien markkojen edestä.

Maaliskuu. 12. ja samalla viimeinen kuvauspäivä suoritetaan TEVA:n tiloissa Lauttasaaressa. Käytössä on suuri kongressisali sekä entisen johtajan työhuone. Mukana on monia uusia kasvoja, mm. aitoja sairaanhoitajia sekä kuvausmiehistö. Haikein mielin puoli vuotta kestäneet kuvaukset saadaan päätökseen ja työt suunnataan kakkosvaiheeseen: eli leikkaukseen. Tapahtumasta galleria.

Maaliskuu. Lorenzo hankkii oman asunnon, eikä aikaa tahdo oikein riittää WT:lle. WT ei kuitenkaan käännä selkäänsä Lorenzolle, vaan auttaa asunnon rempassa ja Money tarjoaa olkapäätään Lorenzolle elämän ylämäessä.

Maaliskuu. Tiimi huomaa muuttuneensa WT-elokuvan tekemisen myötä "kiltiksi ja seuralliseksi". Tämän takia locot ovat kerta toisensa jälkeen mötkyjen ympäröimänä, vaikka mallipesien perään kuolataan? WT pitää kriisipalaverin ja päättää palata vanhaan ns. "fuck all'ya" -formaattiin. Muutokset alkavat näkyä nopeasti. Tulosta syntyy.

Huhtikuu. Helmi löytyy talvisailöstä espoolaiselta parkkialueelta. Money ja Pro suorittavat elvytystoimenpiteet, jotka saavat helmen nopeasti liikkeelle. Tohtoreiden diagnoosi on selvä; helmi on valmis katsastukseen ja sen läpäisemiseen. Tapahtumasta galleria.

Huhtikuu. Lorenzo ja Pro kokoontuvat Pron lukaaliin, jossa tehdään pari kokeilua WT:n tulevalle soundtrack-levylle. Tulosta syntyy, tosin materiaali menee 7-taivas tyyliseksi, ja projekti jätetään alustavasti. Kappaleet ovat: Katselen varjoani sekä Tunteet. Varmat lässytysbiisit eli ns. listahitit ja teinislovarit hyllytetään.

Huhtikuu. Ennen Helmen katsastusta Pro ja Money hoitavat mobiiliin uudet kumit. Money saa vihiä, että hylätyssä kerrostalossa olisi "myytävänä" halvalla hyviä kesärenkaita. Huhu pitää paikkaansa (toisin kuin Markantalossa). Money ja Pro käyvät "ostoksilla" L.A:n mellakkatyyliin ja kumit saadaan todelliseen "uloskantohintaan". Tapahtumasta galleria.

Toukokuu. PR-kiireiden (terasseilla istumista/ceissien perässä juoksemista) takia Helmen katsastus suoritetaan vasta toukokuun puolessa välissä. Sid Ja Money koittavat onneaan Herttoniemen katsastusasemalla. Kohtelu on todella tylyä, ei leimaa. Vikalista on lohdutonta luettavaa eikä auton vakuutuskaan ole edes voimassa (tai on, mutta siitä ei löydy todistetta). Nöyryytetyt Money ja Sid lähtevät paikalta ovet paukkuen ja ajavat leimaamattoman /vakuuttamattoman Super-Farmarin Lauttasaaren HQ:lle odottamaan korjauksia. Money ehdottaa, että kesä 2000 ajettaisiin ns. Outlow-tyylillä ja Helmen leimaaminen tehtäisiin seuraavaksi vasta 2006. Ideaa kannatetaan. Tapahtumasta galleria.

Toukokuu. Lorenzon suhde ajautuu lopullisesti karille ja päätyy siis samaan kohtaloon, jonka Money koki jo aiemmin. Tunteet hukutetaan ankaraan juhlittaan Clubillani, termein; Fuck those ho's.

Toukokuu. Kauan kaivatut HiClass Babesit tekevät come backin nimellä HCLB. Ählämit uhkailivat, ruotsalaiset kiristivät ja muu maailma itki, kun Warre-Teamin Pesät poistuivat netistä. Nyt ne ovat taas täällä. Xoomin palvelimet tarjoavat serveritilaa ja Pro laittaa ceissit taas nettiin. HiClass-möhkäleiden paluuta juhlitaan HC:lla.

Toukokuu. Lorenzon ja Pron musiikki kokeilu saa jatkoa, kun Suomen undergroundistakin tunnettu Jimmy Bronx ja Celebrity J tulevat kuviohin. Lorenzo ja Money tekee kappaleen "In my country", joka sekin jää hieman vaiheeseen (näyttää olevan aika yleinen juttu). Lorenzon työpuoli vaatii veronsa ja hän siirtyy syrjään WT:n musiikkiteollisuudesta, jota jatkaa Francois, Money ja Pro. Pro siirtyy IT-alan työelämässä ja siirtyy filmiteollisuuden pariin.

2000 -KOLMAS NELJÄNNES

Kesäkuu. Money halutaan takaisin armeijan leipiin, mutta hän kehittää päivää ennen kertauksia viidakkokuumeen. Vanhoja tapoja noudattaen Tilkasta haetaan vemppaa ja hyvinhän sitä vanhalle "vemppakoneelle" irtoaa. Maamme puolutusvoimat kiroaa taas kerran WT:n pokat. Pro on ainoana kunnostautunut kertauksissa ja sekin oli vuonna 1995.

Kesäkuu. Pro tekee elokuvan trikkejä Factory Postissa. Usein työpäivät venyvät aamun pikkutunneille. Money on mukana myös viikottain antamassa visioitaan (jotka yleensä hyllytetään alkuunsa). Tapahtumasta galleria.

Kesäkuu. Helmi seisoo edelleen tallissa Lauttasaaressa, ilman leimaa. Katsastukseen on turha mennä, koska uusia osia ei ole vielä Suomesta löytynyt. Tiimiltä alkaa loppua usko Helmen noususta. Ovatko viranomaiset viimein saaneet Ytimen häpeäpilkun pois "pyörimästä jaloista?", onko salaliitto tiimiä kohtaan vihdoin tuottamassa kaivattua hedelmää. Money ei anna periksi (ei halua tajuta reaaliteetteja) vaan palkkaa Warren korjaukseen alamaailman kuuluisimmat autonkorjaajat. Luke, Artsi sekä J-P ottavat tehtävän vastaan, mutta sanovat, että aikaa voi mennä ennen kuin pesämagneetti rullaa taas. Autolla ajetaan kuitenkin välillä "pikku lenkkejä" Lauttasaaressa. Eihän siellä nyt poliiseja ole koskaan nähty.

Kesäkuu. Tiimin kantapaikka, Clubini, saa pahan kilpailijan Teatterista, joka avaa ovensa Ytimen keskustassa. WT:n locot saavat nopeasti VIP-edut ja pesää irtoaa myös mukavasti. Terasseilla edustetaan lähes päivittäin.

Kesäkuu. Lorenzo täyttää vuosia. Hän juhlii tapahtumaa suljettujen ovien takana salaperäisen mötkyn kanssa. Kyseinen mötky unohtuu (kuitenkin nopeasti) ja Lorenzo tekee kauan odotetun paluun WT:n edustamaan huzzlah-elämään.

Kesäkuu. Money aka. Celebrity J sekä Francois aka. Jimmy Bronx räppäävät Pron säveltämän "Mä tuun antaa" -biisin. WT:n Mötky Anthem on syntynyt ja tätä kuunnellaan koko juhannus sekä seuraavat viikot. Kaikki eivät kuitenkaan lämpene kappaleesta, mutta tiimi iloitsee sanomastaan täysin rinnoin eli meiningeissä. Kuuntele "Mä tuun antaa" MP3:na.

Heinäkuu. Jotain uskomatonta tapahtuu - Warreen löytyy varaosia Kangasalalla sijaitsevasta autopurkaamosta ja korjaukset voidaan aloittaa. Ruostunut lamppu, rikkinäinen ovenkahva sekä takalasin kupu korjataan. Maksu Artsille, J-P:lle ja Lukelle maksetaan Kossuilla. Tapahtumasta galleria.

Heinäkuu. Helmi viedään katsastukseen Hernesaareen. Korjatut kohdat eivät herätä huomiota,mutta nyt löydetään uutta vikaa! Salaliittoteoria osoittautuu todeksi käytännön tasolla. Katsastusmiehet jopa kuittailevat tiimille ja heidän Helmelleen. Etupään ripustus on ruostunut lähes puhki eikä leimaa tipu vieläkään! Täysin v*ttuuntunut tiimi lähtee paikalta renkaat vinkuen ja ajaa leimaattoman mobiilin Lauttasaareen HQ:lle poliiseista piittaamatta. Onko tämä Helmen viimeinen set back? Pahalta näyttää..

Heinäkuu. Money ei anna periksi salaliitoille vaan vie Warren näytille HP-Motors autokorjaamoon kustannusarvion tekemiseksi. Korjaaminen vaatii vaikeita hitsauksia, jotka on tehtävä korjaamolla. Matkalla Money kuitenkin ajaa pahaa aavistamatta Suomen miliisien tiesulkuun Lauttasaaressa, joka on tehty näköjään täysin WT:n takia. Miliisi on päättänyt vetään tiimin hiljaiseksi lopullisesti eikä Moneyn 45 minuuttia kestävä äänestys auta. Warresta lähtee kilvet! Virkavallalle manaamisesta Moneyn pikavoitto on vielä sakkoina 200 mk - mielessä soi NWA:n "Fuck the police". Voiko näin pohjalta nousta enää kukaan.. edes WT?

Heinäkuu. WT ja sen lähipiiri suree Warren kohtaloa ja kiroaa maamme kaikki salaliitot. Terasseilta toiselle siirrytään Porschella, Chryslerillä tai jopa kävellen (!) eli meno on aika perseestä. Kesä ei vaikuta miltään ilman Helmeä. Pesätkään eivät innosta surevia locoja.

Elokuu. Money ei lannistu vieläkään vaikka muu tiimi on jo antanut lähes periksi (eli tajunnut todellisuuden havinaa kylmässä maailmassa). Haukuttu ja nolattu Helmi ajetaan jalkakäytäviä ja pihoja pitkin Lauttasaaren tallista HP-Motors autokorjaamolle. Siirto- tai muita kilpiä autossa ei luonnollisestikaan ole. Näky on huvittava ja päät kääntyvät, kun Warre kolisee pihojen läpi "sairaalaan". Miliisien väliintulosta vältytään tällä kertaa.

Elokuu. 10 päivää kestäneiden korjausten jälkeen Money Ja Sid hakevat Warren HP-Motorsilta. Etupää on hitsasttu kuntoon ja ruosteet peitettu täydellisesti kitillä eli huomautettavaa ei tästä enää voi olla. Samalla kertaa myös maata laahannut tehoputkisto (ylhäällä kun käsijarru päällä, maassa kun käsijarru pois päältä) hoidetaan kuntoon. Tiimi uhkaa jälleen katsastusjärjestelmää - syynäys kestää lähes tunnin, mutta lopulta tarkastaja-Matin on myönnettävä tappio. Helmi on kunnossa jokaisesta kohdasta ja saa viimein hyväksytyn paperin! WT astuu virallisesti (lue laillisesti) 2000-luvulle ja tiimin mielialat ovat kuin sodan voittaneilla. Tapahtumasta galleria.

Elokuu. Koska Helmi on ensi kertaa vuonna 2000 laillisesti liikenteessä, on cruising vakio. Tiimi ryntää Kaivopuistoon ilotulituksen SM-kisoihin ja ajaa Warrella ihmismassojen keskelle. Sadat fanit tunkevat tiimin luokse antamaan suosionosoituksiaan. WT juhlii koko yön ja samaan kyytiin seuraavan viikonlopun. Miliisille, katsastuskonttorille ja heidän muodostamalle salaliitolle on taas kerran näytetty persettä! Voittokulku jatkuu. Tapahtumasta galleria.

Elokuu. Pron jokapäiväisessä käytössä oleva Helmi sanoo Länsiväylällä työsopimuksensa irti (kun sillä on ohitettu kymmeniä kanssakilpailijoita 120 km/h keskituntinopeudella) ja heittää kehiin totaalisen hyytymisen. Moottori hajoaa ja Pron on pyydettävä apua Ramirezilta, joka hinaa mobiilin lähimmälle Essolle. Huoltamon pihalla Kerava-nuoriso nauraa hinattavalle Warrelle, jonka johdosta Ramirez hiiltyy ja on aloittaa tappelun. Pron lepyttelyllä "Gräni" saadaan rauhoitetuksi ja tilanne laukeaa. Seuraavana päivänä Money sekä legendakorjaajat Artsi ja J-P astuvat taas pelastajan rooliin. Vika löydetään kaasarista ja korjataan nopeasti. Tapahtumasta Galleria.

Syyskuu. Helmestä löytyy outo vika. Auto kännistyy kylmänä hyvin, mutta lämpimänä ei enää edes lupaa (mieleen tulee assosiaatio mötkyistä). Cruisailut taas jäässä! Money lupaa Artsille, Lukelle ja J-P:lle korillisen Euro-kossua jos helmi vaan saadaan taas rullaamaan. Pesät odottavat kärsimättömänä cruisailuja.

Syyskuu. TV1:llä esitettävä internet-ohjelma, Noutajat.net palkitsee Warre-Teamin sivut pronssisella Noutajat patsaalla. Arvostelijat kehuvat vuolaasti materiaalin laajuutta ja sivujen aitoa hauskuutta. Arvosana on lyhyesti, legenda. Yksi referenssi lisää WT:n legendaarisille locoille.

Syyskuu. Lorenzo tekee paluun musiikin pariin, ja Pron kanssa työstetäänkin taas seuraavaa balladia, esittäjänä Lorenzo aka. Rico Bacardi ja mixaajana toimii Pro aka. Carlos Tiger aka. Curly.

Syyskuu. Tiimi törmää kesän aikana ihmeellisiin ceisseihin, jotka heittävät deitit usein jäihin textiviesteillä? Tämän lapsellisen käytöksen johdosta saitilla suoritetaan WT Gallup, jonka tulos on myös sama; "perua textiviestillä" on yleisin (eli vittumaisin) tapa heittää deitit jäihin!

Syyskuu. Pro ja Tico tekevät Movie II:n leikkauksia kahdella studiolla yhtä aikaa. Työ on erittäin hidasta, koska raakamateriaalia on lähes 20 tuntia. Elokuvasta tulee kyseilyitä ympäri maata. Hätäisimmät luulevat elokuvanprojektin kaatuneen jo moneen kertaan ylitettyyn budjettiin.

Syyskuu. Warre saadaan taas toimimaan. WT hukuttaa Artsin ja J-P:n Euro-kossuihin. Kauniin ja lämpimän syksyn johdosta kesän menetettyjä cruising-iltoja oteteaan takaisin myöhään syksyllä.

Syyskuu. Kuun lopulla osa timistä ottaa selvää landepesistä, joilla on kova maine. Matkaan lähdetään kuitenkin Moneyn "jenkkimobiililla" ja Porvoo todetaan muutamissa tunneissa aka hiljaiseksi. Meininki on kuin 90-luvun alusta! Pettyneet locot suuntaavat takaisin Clubilleni kaasu pohjassa. Tapahtumasta galleria.

2000 - NELJÄS NELJÄNNES

Lokakuu. Moneyn "siviiliauto" kokee lokakuisena yönä kovaa kohtelua Sörnäisissä. Joku kävelee parkissa olevan auton konepellin ja katon yli. Koska korjaukset ja maalaukset vievät lähes 10 päivää, ottaa Money Warren jokapäiväiseen käyttöön. Warre todetaan erittäin luotettavaksi autoksi nolla-asteisilla keleillä eikä bensan kulutuskaan nouse kylmällä mainitsevasti normaalista 18 l/100 km kaupunkikulutuksesta. Helmen nikottelusta ei ole enää tietoakaan. Onko auto viimein 16 vuoden jälkeen ajettu sisään?

Lokakuu. Warre-Team ja Helmi juhlivat sOdan jokavuotisissa Teemabileissä. Sid on kuskina ja muut normaaliin tapaan täysin perseet. Mestoilla on paljon pesää ja känniset locot poukkoilevat sinne tänne ja ceissit heidän perässään. Jatkoille sirrytään Clubilleni, koska se on ainoa paikka mihin WT pääsee voimakkaassa kännissä sisään. Meno ei laannu vaan pacot iskevät mötkyt-double cheese and all that. Tästä illasta puhutaan edelleen. Tapahtumasta galleria.

Lokakuu. Elokuvaa leikataan koko viikonlopun käsittävinä sessioina. Tico ja Pro linnoittautuvat Minus Movie:n studioon ja tekevät elokuvaa silmät ristissä. Money, Pro ja Lorenzo purkittavat myös lisää musiikkia elokuvaan. Tiimille paljastuu nyt miten hidasta on tehdä elokuva yksin alusta loppuun.

Lokakuu. Ohjaaja Tico ei ole tyytyväinen elokuvan "komentosilta" kohtaukseen vaan määrää Moneyn ja Sidin uudelleen studioon. Movie II:n kuvaukset jatkuvat siis puolenvuoden tauon jälkeen! Neljässä tunnissa kohtaukset ovat purkissa ja Tico taas tyytyväinen.

Lokakuu. WT kuohuttaa tuttavapiiriään (naisia) tekemällä pornokalenterin. Kuvaukset suoritetaan "piilossa" ja materiaalin julkaisua mietitään edelleen. Kuvat ovat erittäin "onnistuneita" ja "siistejä". Ei löydy WT:tä kepittänyttä!

Marraskuu. Warrelle vuokrataan lämmin talvipaikka. Samassa tallissa on muitakin urheiluautoja sekä classikoita ja Helmi viettää talven Porsche Boxterin vieressä. Vain paras kelpaa Helmelle.

Marraskuu. Xoom-servers ajaa HiClass-Babes saitin varoittamatta alas. Omistus on siirtynyt NBCi:lle eikä se julkaise enää WT-mökäleitä. Pro etsii uutta palvelua ceissien palauttamiseksi.

Maraskuu. Ticon ja Pro:n viikonloppusessiot jatkuvat Minuksessa. Nyt ollaan jo puolessavälissä.

Marraskuu. Lorenzon tupaantuliaisia vietetään puoli vuotta myöhässä Espoossa. Isäntä järjestää paikalle pesää sekä mötkyjä. Känniset juhlijat siirtyvät lopulta Clubilleni, jossa meno vain kiihtyy. Juhlien jälkipuintia (mötkyjen takia) käydään koko joulukuu.

Joulukuu. WT-saitin päivitystahti hidastuu ja yhä pimenevä talvi ottaa yliotteen osasta tiimiä. Joka viikkoista bailaamista Teatterissa ja Clubillasi jatkavat enää paikan "kuluneet naamat" Ramirez ja Money. Muut keskittyvät elämiseen ja treenaamiseen.

Joulukuu. Uusi vuosi vaihtuu. Locot ei vietä sitä nytkään samassa paikassa vaan osa juhlii Espoon landella ja osa hotelli Hesperiassa. Jatkot ovat luonnollisesti HC-Clubilla jossa on ilmaistarjoilu. Tämän takia osa tiimistä vetää elämänsä naamat ja toilailee ympäri Clubiaan. Pesää irtoaa luonnollisesti plexeistä huolimatta ja vuosi vaihtuu vaihtelevissa, mutta sitäkin iloisimmissa tunnelmissa.


back to gallery