NEWS 08/2010: HELMEN KATSASTUS = HYLÄTTY!!

Sen piti olla kuin kävely takapihalla mutta konttorin miliisit jäädyttivät WT:n haaveet kilvistä. Tiimin varhaiseläkkeen aikana katsastajasedät ovat keksineet uusia ja mitä uskomattomampia syitä pysäyttää pesämagneetin leimalle pääsy: Wartburgiin pitää laittaa kiinni osia joita siinä ei ole ollut edes uutena! Vertailukohdaksi otettiin 2010-luvun "Christine" automerkki Toyota, koska tämän merkin kaasupolkimet vastaavat DDR-laatustandardeja.

WT Vs. Konttori, ensimmäinen erä 0-6. Galleria

 

WT:N KOULUTUSMATERIAALIA: LATAA HORST IHLINGIN MESTARITEOS

Horst Ihlingin vuonna 1978 kirjoittama Autoni on Wartburg, on 353 omistajan todellinen holy bible. Tämä 148 -sivuinen kirja sisältää kaiken mahdollisen Helmen korjaamisesta ja säätämisestä. Mukana kuvitetut ohjeet mm. Sylinterikannen tiivisteen vaihtoon, kaasuttimen säätämiseen, jäähdytys ja lämmitysjärjestelmän töihin, auton käynnistämiseen jne. Älä ole kuten Warre-Teamin puupäät vaan korjaa Helmesi itse!

Tämän Limited Edition julkaisun löydät vain WT saitilta! Lataa koko kirja pdf-tiedostona ja tutustu myös muihin "nostalgisiin" materiaaleihin uudistuneelta Wartburg 353w -osalstolta.

 
 

WT 4TH EDITION PAIDAT OVAT TÄÄLLÄ!

Jo kuuden vuoden ajan niiden perään on itketty - nyt ne ovat palanneet, kauniimpana kuin koskaan. WT-univormujen neljäs sukupolvi on varma pesämagneetti kesän soidinmenoihin! Otimme huomioon myös pesät (kuten aina) + TOSI miehet ja tämän johdosta valikoimamme sisältää kaiken mahdollisen S-koosta XXL:ään. Ja mikä parasta: 4th Edition on viimein myös saatavilla pitkähihaisena Collegena!

WT:n suosikkijulkaisu, Kotiruuvaaja -lehti testasi Warre-Teamin viimeisimmän univormun ja tulokset puhuvat omaa kieltä: "Paitaan ei saa reikää edes kaatumalla kännissä, eikä se haise hieltä viikonkaan käytön jälkeen... Tiimi lunastaa vuosien odotuksen suveneeristi".


Astu uuteen ja uljaaseen WT-shoppiin ja tilaa omasi jo tänään! Muista, että jaossa on tälläkin kertaa vain rajoitettu määrä tulevaa legendaa. TO THE WT-SHOP, loco!

UPDATE: M-koon T-paidat myyty loppuun 2-viikossa!

 

WT PART CORNERIIN TULLUT LISÄÄ TUOTTEITA ITÄ-SAKSASTA

Puuttuuko Helmestäsi osia? Ei hätää - WT tulee apuun! Meiltä löydät täysin uusia, IFA stadardin täyttäviä Wartburg 353W:n varaosia. Varastollamme on myös paljon käytettyä, mutta ehjää osaa. Kesän mittaan saamme lisää uusia varaosia Itä-Saksan kontaktiltamme. Tiedustele jos et löydä tarvitsemaasi osaa listoiltamme!

Varaosalistaan päivitetty uudet tuotteet 10.7.2010.

WT Shop on laajentunut: tsekkaa meininki tästä

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE