WARRE MILLENNIUM -EVERYTHING CHANGES BUT THE NAME

  
1999 -ENSIMMÄINEN JA TOINEN NELJÄNNES

Tammikuu. Tiimille haaste. Hannah Graafin valokuvaaja ottaa yhteyttä Warre-Teamiin ja haastaa tiimin oikeuteen. WT:n HiClass Babes-sivuilla on hänen mukaansa materiaalia Graafin siskoista, joiden tekijänoikeudet hän omistaa. Juhlin vaatii myös kuvien välitöntä poistamista sivuilta. WT ei ota asiaa todesta eikä suostu toimenpiteisiin (syynä mm. kymmenet muut sivut, joilla on samaa kuvamateriaalia sekä syyttäjän huono englannin kielen taito, jolla hän yrittää epätoivoisesti pelotella). WT:n ehdot kuvien poistamiselle on henkilökohtainen tapaaminen Graafien kanssa. 

Helmikuu. HiClass Babes-saitin suosio kiihtyy. Graafien valokuvaaja ottaa tiimiin jo kolmannen kerran yhteyttä ja antaa myös puhelinnumeronsa. WT on hänen mukaansa tässä vaiheessa velkaa jo 6000 kruunua Graafeille rikotuista tekijänoikeuksista. Tämä on hänen mukaansa viimeinen varoitus ennen Ruotsin viranomaisten yhteydenottoa. Tiimi miettii ottaako todesta kateellisia ruotsalaisia vai ei? Ulkomaiset mainostajat kiinnostuvat myös sivuista ja tarjoavat kymmenien tuhansien markkojen korvauksia kuukaudessa. 

Helmikuu. Lopulta Pro antaa periksi ruotsalaiselle ja poistaa Graafien kuvat (kun niitä ei haluttu sivuille alunperinkään). WT ei kuitenkaan suostu maksamaan Juhlinille kruunun kruunua ja asia sovitaan tasapelinä. Tämän lisäksi Graafeille lähetetään kirje, jossa heidän valokuvaajansa älykkyys sekä englannin kielen taito haukutaan pystyyn. Vastausta odotellaan yhä. 

Maaliskuu. WT:n HiClass Babes-saitti lopettaa suosionsa huipulla. Noustuaan pohjoismaiden suosituimmaksi mallisaitiksi ruuhka käy serverillä liian kovaksi ja tiimi pakotetaan luopumaan helmestään. Muutamassa kuukaudessa yli 100 000 hittiä saanutta todellisten ceissien tyyssijaa kysellään takaisin ympäri maailmaa. Yhdysvaltain hallitus ja militaryosasto vierailevat saitillamme peläten meitä kommunisteiksi. 

Huhtikuu. Warre löytyy puolen vuoden mittaisen talveunensa jälkeen Porvoosta. Pro, Money, Sid ja Duke hoitavat mallikkaasti elvytystoimenpiteet. Warre yllättää kaikki positiivisuudellaan ja starttaa ensimmäisellä yrityksellä. Alunperin helmi piti saada lämpimään pesään, mutta turvapaikan omistaja halvaantui ja homma meni siltä osin poskelleen. Ainoana miinuksena Warren oikea takarengas, joka joudutaan moukaroimaan lekalla ruosteistaan. 

Huhtikuu. Lorenzon nimissä ollut Wartburg 353W Tourist siirretään Pron nimiin. 

Huhtikuu. HiClass Babes-saittia vaaditaan palaamaan (n. 500 mailia). Pyyntöjä saapuu ympäri maailmaa. Saitin isä ja oikeudet omistava Pro pysyy kovana. HiKlääs mötkyt eivät enää nouse. 

Toukokuu. Ennen liikenteeseen pääsyä hoidetaan pakolliset toimenpiteet: kevätkunnostus (pahimpien roskien (linnunpesät konepellin alta) siivoaminen ja sulakkeiden vaihto) sekä katsastus. Katsastuksessa ilmenee, että ajoneuvomme jarruputkissa sekä etujousituksessa on korjaamisen varaa ja tarkastaja-Tane ei päästä Warrea läpi. Pientä set backia. Tapahtumasta Galleria

Toukokuu. Menopeli päätetään korjata. Projekti budjetoidaan ja suunnitellaan tarkasti. Korjauspäivä sovitaan ja ajoneuvo jää odottamaan korjaamon läheisyyteen. 

Toukokuu. Warre joutuu kolariin, parkissa. Korjaamolle pääsyä odottanut ajoneuvo löytyy vasen kylki sisäänpainuneena tien laidasta. Ensimmäisenä onnettomuuspaikalla suremassa ovat Sid ja Money. Pro on yhteydessä poliisiin. Syyllinenä on löytynyt, teho-osastolta. 1000-kuutioinen Yamaha-moottoripyörä oli ollut kolarissa ajoneuvomme kanssa. Pyörä raahautui toista sataa metriä kolaripaikalta ja paloi tuhkaksi. Onnettomuus pääsee myös Iltalehden etusivulle - WT taas otsikoissa. Pro kiroaa sitä, että on joutunut Warren omistajaksi ja takaisin poliisin nimilistalle. Tapahtumasta Galleria

Toukokuu. WT hakee vakuutusyhtiöltä korvauksia ja saa niitä "ihan" kohtuullisesti. Pro tappelee sitä ennen tarkastajan kanssa ja uhkailee oikeudella. Rahat kädessään tiimi miettii jatkoa. Warre makaa hylättynä jossain pääkaupunkiseudulla. Onko Warren taru lopussa? Tapahtumasta Galleria

Toukokuu. Warre The Ultimate Cruising Nite peruuntuu. Kaupunki vapaaksi saasteista-puolue lähettää tiimille kirjallisen kiitoksen. Tiimi kiroaa kohtaloaan ja vannoo nousua.

1999 -KOLMAS NELJÄNNES

Kesäkuu. Tiimi päätyy etsimään uutta Warrea. Alkuperäisen korjaus tulisi maksamaan enemmän kuin uuden ostaminen. Keltaiset sivut suhisevat viikoista toiseen ja kymmenet puhelinsoitot ja koeajot päättyvät set backeihin. Money luulee löytäneensä todellisen helmen Kotkasta, mutta ostokeikalta palataan tyhjin käsin. Tiimi käy lähellä kuolemaa ja päättää korjata vanhan helmensä hinnasta piittaamatta. Warre kuljetetaan salaa yön hämärässä paikasta A paikkaan B. Matkalla ei näy odotuksista huolimatta poliisia. 

Kesäkuu. Juhannuksen vieton katkaisee outo puhelinsoitto Espoon poliisilta. Pro saa käskyn kuulusteluun. Warre on ollut jälleen kolarissa, ollessaan jälleen parkissa! 

Heinäkuu. Warre löytyy kaupungin ajoneuvon kyljestä. Ikkunassa odottaa parkkisakko väärästä pysäköinnistä! Pro epäiltyjen listalla. 

Heinäkuu. Pro kuulusteluissa. Prota syytetään kaupungin ajoneuvon kolaroinnista. Kuulusteluissa Suomen gestapo käyttää epämukavaa tuolia ja 80W-lamppua. Kuulustelu saa välillä humoristisia piirteitä, kun Pro kertoo Warre tarinaa - kuulustelija nauraa kolmesti! Lopulta selviää, ettei syytetty ole ollut edes paikkakunnalla tapahtumapäivänä, syyte raukeaa. Lisäksi todistusaineistossa painaa Warreen murtautuminen, josta Pro tekee rikosilmoituksen. Raportissa mainitaan syyksi "ajoneuvon laiton hallussapito". Voro ei ilmeisesti saanut ajoneuvoamme käytiin (vaatii taitoa) ja tästä suuttuneena laski käsijarrun varassa mäkeen pysäköidyn Warren valumaan kaupungin ajoneuvoa päin.

Heinäkuu. Warre päätetään korjata. Mobiili kuljetetaan paikasta B takaisin paikkaan A odottamaan korjausta. Odotusaika 12 tuntia (tasan saman verran kuin viimeksi kolarin sattuessa). Warren bensaletku sanoo viime metreillä sopimuksensa irti. Juuri täyteen tankattu tankki valuu pysäyttämättömänä kadulle. Pro ja Money yrittävät tukkia vuotoa pilkkopimeässä, turhaan. Pro kastuu yltäpäältä bensaan ja hänen kätensä palavat liuttomien ansiosta. Koko Lauttasaari on vaarassa vuotavan Warren edessä. Kymmeniä litroja hyper-polttoainetta valuu kadulle. Pro ja Money työntävät mobiilin viemäriaukon kohdalle ja valuttavat polttoaineen välinpitämättömästi ympäristöön. Auto löytyy kaikkien yllätykseksi seuraavana aamuna yhtenä kappaleena ja bensiinikin on kuivanut auringonpaisteessa. Tiimi selviää suurtuhosta säihkähdyksellä.

Heinäkuu. Warren uudelleensyntyminen. Autokorjaamo Auto-Ahonen tekee korjauksia lähes kaksi viikkoa(!) ja saa Warren takaisin elävien kirjoihin. Korjauskulut yhteensä n. 4000 markkaa. Mobiili katsastetaan ja katastuskonttorin on myönnettävä tappio - Helmi on taas liikenteessä, ja vieläpä laillisesti. Tiimin kesä pääsee vihdoin alkamaan. Warren paluuta juhlitaan monta päivää. Tapahtumasta Galleria

Heinäkuu. Sid taiteilee helmen kolaroituun kylkeen ennennäkemättömän mestariteoksen. Warre HQ1:n vuokrasopimus päättyy ja WT joutuu vetäytymään HQ2:lle. Tapahtumasta Galleria

Heinäkuu. Tiimi saa huomiota ympäri Suomea, mutta etenkin pääkaupungissa kuohuu mobiilin ollessa liikenteessä. Ääni ja haju ovat entistä kovempia. 

Heinäkuu. Warren paluu on joillekin liikaa. Ceissit jättävät tiimin jäseniä, koska eivät jaksa taistella huomiosta Warren kanssa. Juhlinnasta muodostuu pikkuhiljaa tiimille jokapäinen tapahtuma. Vauhti ei laannu vaan tiimi vannoo uuden pesän nimeen. 

Elokuu. Tiimi vierailee nörttitapahtumassa Areenalla. WT Movie I osallistuu videokilpailuun, mutta yleisön mielestä se on liian tuotettua eikä se pidä siitä. WT:n julkinen esiintyminen humalassa aiheuttaa myös närää. Tiimi päättää suunnata jatkossa tuotantonsa normaaleille ihmisille. Tapahtumasta Galleria

Elokuu. Drunken Bastards ry. täyttää vuosia, 1-vuotisbileet siirretään syyskuulle.

Syyskuu. HiClass Babesien paluuta harkitaan. Hanke kaatuu kuitenkin suuriin serverimaksuihin ja ajanpuutteeseen. 

Syyskuu. Movie II-projekti ei lähde käyntiin sovitulla aikataululla. WT lähellä hajoamista. Sisäiset erimielisyydet raastavat ja laskut painavat päälle. Pro ja Money pitävät kuitenkin sykettä yllä eivätkä luovu tulevasta hittielokuvasta. Kuluvan vuoden set backit alkavat painaa. Mitään ei tunnuta saavan ilmaiseksi. 

Syyskuu. Pro ja Money puhuvat Ticon mukaan leffaprojektiin. Päätökseen vaikuttavat eri toten se, että tiimi päättää lopettaa aktiivisen toimintansa elokuvan myötä. Lorenzo ja Sid lähtevät mukaan projektiin. 

Syyskuu. WT juhlii ankarasti Helsingin yöelämässä koittaen saada tulehtuneet välinsä kuntoon. Rappion merkkejä näkyvissä. Tiimi nähdään toistuvasti ceissien ympäröimänä HC-clubilla (clubillani). Legendaarisella Warre-huvilalla järjestetään rapujuhlat, josta espoolaiset juoruavat vieläkin. Tapahtumasta Galleria

1999 -NELJÄS NELJÄNNES

Lokakuu. Pro kirjoittaa rungon II-elokuvaan. Yhdessä Lorenzon ja Moneyn kanssa lopullinen juoni saa muotonsa. Tico hyväksyy käsikirjoituksen. Seuraa useita suunnittelupalavereja ja puhelinsoittoja. Kakkososaan suunitellaan osallistuvat n. 30 näyttelijäkykyä. Pron vastuulle tulee elokuvan musiikin teko. Tapahtumasta Galleria

Lokakuu. Pro ja saitilammekin vilahdellut Mao tekevät trip hop-demon levy-yhtiölle. 

Lokakuu. Elokuvan kuvaukset alkavat Helsingin keskustassa. Takaa-ajoa autolla ja jalan. Tiimi herättää huomiota kameroineen ja peruukkeineen. Elokuvassa vierailee gorillaa ja ceissiä. Screenin 2-vuotisbileissä esitetään Movie II-traileri. Elokuvaa kysellään toistuvasti. 

Lokakuu. Money varaa Torni Hotellin yläkerran tiimin käyttöön. Kuvaukset suoritetaan 13. kerroksen tuulisella maisematasanteella. Kuvauksia seuranneet venäläisturistit ihmettelevät Wartburg-buumin nousua Suomessa. 

Lokakuu. Ulkokuvaukset jatkuvat Itä-Helsingissä. Warre keittää ensimmäistä kertaa tänä vuonna, toistuvasti. Ajoneuvoa rääkätään viimeistä kertaa oikein huolella, ykkönen silmässä ja kaasu pohjassa koko ajan! Takaa-ajo kohtauksissa tapahtuu useita Îläheltä pitiâ tapauksia jossa mm. Porsche on lähellä syöksyä ojaan ja Warre kaatua katolleen. Elokuvan vakuutukset tarkistetaan. Tapahtumasta Galleria

Marraskuu. Kuvaukset jatkuvat hotelli Presidentissä. Elokuvan eroottiseksi luonnehditut kohtaukset auheuttavat närää hotellin työntekijöissä. Moni haluaa mukaan, vaan ei mahdu. Tapahtumasta Galleria

Marraskuu. Berliinin muurin murtumisesta 10 vuotta. WT juhlii ja suree muurin murtumista HC-clubilla. Juhlinnassa mukana Zoran Millennium ja Drunken Bastards ry. 

Marraskuu. Kuvauksissa tauko. Hyvin alkanut kuvausaikataulu venyy kiireiden takia. Tiimi hankkii elokuvaan lisää ceissiä ja uusia kasvoja. Näyttelijäkaarti kasvaa lukuun 51. Mieletöntä! Pro saa kolme biisiä valmiiksi. 

Joulukuu. Kuvausaikataulu venyy entisestään. Projektia päätetään jatkaa seuraavalla vuosituhannella. Pro ja Money suunnittelevat Movie II soundtrackille levynkannet. Pro ja Mao saavat positiivista palautetta levy-yhtiöltä ja levy halutaan julkaista. Pojista tulee julkkiksia, kukaan ei kuitenkaan ei tunne heitä vielä. Pro on tyytyväinen, koska hän saa näin panostaa täysillä rooliinsa Movie II:ssa.

Joulukuu. WTRSC-projekti syntyy Pron ja Moneyn toimesta. Tulevaisuudessa kaikki WT-tuotteet on ostettavissa samasta paikasta- Warre-Team Releated Stuff Cornerista. Tämä sama kanava toimii julkaisureittinä tulevaisuudessa tiimin muissa projekteissa. 

Joulukuu. WT toivottaa kaikille hyvää joulua ja sitä parempaa Uutta vuotta.

2000 -SAMAA KUIN ENNENKIN

* Uusi aika, uudet kujeet. Elämä jatkuu samanlaisena kuin ennenkin -yhtenä suurena juhlana. Toivottavasti saittimme toimii vielä vuoden vaihteen jälkeenkin. PapaQue ole kovana serverin kanssa!

* Warre Movie II kuvaukset jatkuvat. Kuvauspaikkoina mainittakoon: Kaivopuiston asuinalue, Spiritstore, Asematunneli, Studio MM ja Hype Club.

* Movie II valloittaa maailman keväällä 2000! Muista myös soundtrackimme, joka sisältää ammattimaista musiikkia aina 70's groovesta jointin tuoksuiseen trip hoppiin. Ei siis muuta kuin stay tuned, poka..!!


back to gallery