Muuta fontin kokoa
Tänään on 22 Heinä 2018, 07:17


Lähetä uusi viestiLähetä vastaus Sivu 1/1   [ 1 viesti ]
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Tiedote EU:n tietosuoja-asetuksiin (GDPR) liittyen
ViestiLähetetty: 25 Touko 2018, 13:59 
Site Admin
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 26 Loka 2010, 00:46
Viestit: 1731
Paikkakunta: Global
Warreteam.com rekisteri-/tietosuojaseloste


1. Rekisterin pitäjä / henkilötietojen käsittelijä
Warre-Teamin Wartburg & Trabant -keskustelufoorumin rekisteristä vastaavat henkilöt ovat foorumin ylläpitoon kuuluvat henkilöt. Ensisijainen yhteystieto rekisteriin liittyvissä asioissa: postmaster@warreteam.com

2. Rekisterin nimi
Warreteam.com -keskustelufoorumin käyttäjätietorekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään keskustelufoorumin toimintojen mahdollistamiseksi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat osallistua keskustelufoorumilla tapahtuvaan keskusteluun. Keskustelufoorumin sisältöä on mahdollista lukea myös anonyymisti, ilman rajoituksia.

4. Rekisterin tietosisältö
Pakollisia tietoja ovat käyttäjätunnus (nimimerkki), sähköpostiosoite sekä salasana. Käyttäjä voi lisäksi halutessaan tallentaa rekisteriin seuraavat tiedot: ICQ Numero, AIM osoite, MSN Messenger, Yahoo Messenger, Jabber osoite, kotisivu, paikkakunta, ammatti ja harrastukset. Sähköpostiosoitteen on oltava toimiva ja voimassa oleva käyttäjän rekisteröitymisen mahdollistamiseksi. Toimiessaan foorumilla, käyttäjästä tallennetaan myös ip-osoitetiedot (esim. viestin kirjoittamisen yhteydessä) sekä tietoa sisäänkirjautumisajankohdasta.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröitynyt käyttäjä ilmoittaa tiedot itse rekisteröityessään foorumille.

6. Tietojen luovutukset
Tietoja käyttäjästä luovutetaan vain foorumin ylläpidolle tai käyttäjälle itselleen. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU-alueen viranomaisille, mikäli viranomainen tietoja pyytää tarvittavine oikeuksineen. Muut käyttäjät näkevät vain käyttäjän nimimerkin. Muiden ilmoittamiensa tietojen (kts. kohta 4) osalta käyttäjä voi itse määritellä, mitä tietoja näytetään muille käyttäjille. Tietoja säilytetään EU:n alueella.

7. Tietosuoja
Rekisteröityneillä käyttäjillä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Salasanaa ei säilytetä selkokielisenä. Foorumin sovelluksen tietosuojaa ylläpidetään säännöllisillä tietoturvapäivityksillä. Foorumin palveluntarjoajana toimii Neutech. Tietoa palveluntarjoajan tietosuojasta löytyy osoitteesta https://www.neutech.fi/tietosuojaseloste/

8. Evästeet
Sivustolla käytetään evästeitä käyttäjän palvelun parantamiseksi. Evästetietoja ei seurata tai käsitellä ylläpidon toimesta. Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käyttämisen tällä sivustolla, mutta evästeiden estolla voi olla vaikutusta sivuston käytettävyyteen.

9. Viranomainen
Tietosuojaa valvova viranomainen on tietosuojavaltuutettu: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/tieto ... misto.html



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Toimintaohjeet käyttäjätietojen poistamiseksi / suostumuksen peruuttamiseksi


Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi / käyttäjätietosi poistettavan foorumilta, lähetä pyyntö sähköpostilla osoitteeseen postmaster@warreteam.com. Pyyntö on lähetettävä samasta sähköpostiosoiteesta, joka on rekisteröity pyyntöä koskevan käyttäjätunnuksen tietoihin. Pyynnöstä tulee käydä ilmi myös käyttäjätunnus, jota pyyntö koskee. Eri sähköpostiosoitteista saapuneita pyyntöjä ei käsitellä.

Omaan käyttäjätunnukseesi liitetyn sähköpostiosoitteen näet profiilisi kautta.


Yleistä tietoa:

Käyttäjätunnuksen poistoihin liittyen foorumille kirjoitettuja viestejä ei automaattisesti poisteta. Linjauksemme mukaisesti viestit eivät lähtökohtaisesti / automaattisesti kuulu EU:n tietosuoja-asetuksen piiriin. Kyse on internetissä toimivasta keskustelufoorumista, jonka viestisisältö on julkisesti nähtävillä ja viestisisältöä voi olla tallennettuna mm. hakukoneiden välimuisteissa. Lähtökohtaisesti jokaisen kirjoittajan on henkilökohtaisesti huolehdittava viesteissä ilmoittamistaan mahdollisista henkilötiedoksi luokiteltavista tiedoista ja niiden suojaamisesta. Me emme rekisterinpitäjänä aktiivisesti kerää tietoja vaan kirjoittaja tuottaa sisällön vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan. Me emme myöskään em. syistä voi mitenkään varmistua siitä, että tiedot pysyisivät vain meidän rekisterimme piirissä.

Foorumilla voi myös lainata toisen kirjoittajan viestisisältöä vapaasti ja ilman rakenteista/teknistä tiedon lähdeviitettä, joten yhden nimimerkin tuottamaa tietosisältöä voi löytyä usean nimimerkin viesteistä. Näiden linkitys olemassa olevan tiedon osalta on käytännössä mahdotonta.

Yksittäiset selkeästi henkilötietoa sisältävät viestit voidaan muokata / poistaa käyttäjän pyynnöstä.

Käyttäjätunnuksen poiston yhteydessä poistetaan käyttäjän:
- käyttäjätunnus
- salasana
- kaikki käyttäjästä/käyttäjän tietoihin tallennetut ip-osoitetiedot
- kaikki käyttäjästä/käyttäjän tietoihin tallennetut sähköpostiosoitetiedot

Poistopyynnöt käsitellään 1kk kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Käyttäjätiedot poistuvat viiveellä varmuuskopioista n. 1kk kuluttua varsinaisten tietojen poistamisesta.

_________________
WarreTeam.com


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Lähetä uusi viestiLähetä vastaus Sivu 1/1   [ 1 viesti ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com