Muuta fontin kokoa


Lähetä uusi viestiLähetä vastaus Sivu 1/1   [ 2 viestiä ]
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Helsingin Autoteknillinen Yhdistys HATY ry täyttää 90 vuotta
ViestiLähetetty: 08 Touko 2022, 01:00 
Site Admin
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 26 Loka 2010, 00:46
Viestit: 1788
Paikkakunta: Global
Helsingin Autoteknillinen Yhdistys HATY ry täyttää 90 vuotta.


Juhlapäivä 28.5.2022

Kutsumme vapaaehtoisia autoparaatiimme. HATY:llä on hyvä yhteistyö monien alan yhdistysten kanssa. Olemme olleet mukana HAK:n tapahtumissa ja omatoimisesti järjestäneet myös classic hengessä jäsenille erilaisia tapahtumia. Olisitko halukas autosi kanssa osallistumaan juhlaparaatiimme?.


Autoparaati 28.5. klo 14 – 15 alkaa klo 14 (Rautatientori,Hotelli Park Helsinki Scandic)

Kysymys on autotekniikasta 90 vuoden aikana, juhlimme yhdistyksemme toimintaa. Päätimme osana juhlallisuuksia järjestää autoparaatin, jossa on edustettuna katselmus 90-vuotisen taipaleen erilaisista ajoneuvoista. Autoletkaan pyydetään osallistujia, autoedustajia omistajineen, kultakin vuosikymmeneltä 1930 - 2020.

Jonon kärkiautona ajaa DALLAPE Sisu 1933. Sisun perässä ajaa, säätilan salliessa, Iisakki Salaman itse entisöimä Nash, amerikkalainen loistoauto.

Tämän jälkeen autot järjestetään jonoon vuosikymmenittäin. Pyydämme osallistujia eri merkkiklubeista, VW, Lada, Wartburg, Jaguar Klubi (FJDC ry) ja Helsingin Seudun Automobiiliklubi HAK ry. Näin uskomme, että autoparaatissa olisi 2-3 edustajaa/ vuosikymmen. Tämä tarkoittaisi minimissään noin 20-30 ajoneuvoa tai enemmän.

Ajoreitti

Lähtö juhlapaikan edestä rautatietorin laidalta klo 14, siten, että jonon autot ryhmitetään Dallapen linja-auton perään hotellin eteen ja jatketaan kadulle, joka on Kansallisteatterin vasemmalla puolella pääovelle katsottuna. Ajamme Makkaratalolle - siitä oikealle - oikealle Sokoksen editse, Mannerheimintielle Eduskuntatalon ja Musiikkitalon välistä. Käännymme Baletti/Oopperalta oikealle ja ajamme tätä reittiä (”Eltsu”, ”Lintsi” vasemmalla) Helsinginkadulle ja sitä pitkin risteykseen ohi Kirstinkadun, minkä jälkeen käännymme oikealle, tullaksemme Kallion kirjaston ja Paloaseman välistä kadulle, joka johtaa Ympyrätalolle. Ajamme Hakaniemen torin oikeaa laitaa
kohti Kaisaniemeä ja liikenneympyrästä Kaisaniemenkatua pitkin sallittua reittiä lähtöpaikalle. Reitti on suunniteltu ajatellen vanhempia ajoneuvoja, niiden tehoja ja nopeutta.

Taustaa

Juhlistamme merkkivuottamme Liittokokouksen ja Iltajuhlan merkeissä. Tapahtumapaikka on Hotelli (Scandic Grand Central Helsinki), joka on ollut aiemmin VR:n pääkonttori ja sijaitsee Rautatientorin laidalla Kansallisteatterin naapurina.

1. Infoa löytyy HATY.fi sivustolta toiminnastamme.
2. HATY:n jälkeen syntyi Suomen Autoteknillinen Liitto, SATL ry, josta lisätietoja SATL.fi.
3. Liitto julkaisee laadukasta Suomen Autolehti nimistä lehteä, kouluttaa autoalan henkilöstöä, järjestää Summitteja ja näyttelyitä.
4. Liiton jäsenmäärä on noin 6000 autoalan ammattilaista ja kasvava määrä tukijäseniä, jotka ovat autoalan tai sen viiteryhmän yrityksiä.
5. Meillä on mittava joukko kannatusjäseniä, jotka ovat autoalaan liittyviä yrityksiä.

Mitkä ovat jatkotoimenpiteesi

1. Kerro halukkuutesi osallistua autoparaatiin
2. Lähetä ilmoitus yhteystietoineen halukkuudestasi osoitteella harrijtuominen@gmail.com , autosi tiedot. nämä tiedot kootaan ja julkaistaan artikkelissamme Suomen autolehdessä, jossa kerrotaan yhtäältä liittokokouksesta, mutta myös 90 v. juhlallisuuksista omassa artikkelissaan.
3. Kerro myös, haluaisitko liittyä jäseneksi ja lukea Suomen Autolehteä, osallistua tilaisuuksiin ja kokea autoalan kehityksen trendejä?
4. Saattaa lisäksi olla, että mediakin kiinnostuu tapahtumasta ja osallistujat ovat näkösällä omine ajoneuvoineen.

_________________
WarreTeam.com


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Helsingin Autoteknillinen Yhdistys HATY ry täyttää 90 vu
ViestiLähetetty: 06 Kesä 2022, 14:26 
Site Admin
Site Admin
Avatar

Liittynyt: 26 Loka 2010, 00:46
Viestit: 1788
Paikkakunta: Global
Kuva

Galleria HATY 90v autoparaatista: Avaa tästä

_________________
WarreTeam.com


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Lähetä uusi viestiLähetä vastaus Sivu 1/1   [ 2 viestiä ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com