.WT Movie 3 - The Final Chapter
Years: 2003 -2004

INFO:
DOWNLOAD:

WTF - WT Movie 3 ??

Warre Ultimate Movie II oli tuskallinen ja vaativa projekti saattaa loppuun. Elokuvan valmistumisen jälkeen suosio ja julkisuus kuitenkin pyyhkivät nopeasti "Viatnam syndrooman" puupäiden mielestä... Ja niin vuonna 2003 locot olivat taas tekemässä täysillä uutta elokuvaa! Tällä kertaa tavoitteet lyötiin suoraan katosta läpi, kuunatsien syliin asti: Mukana olisi enemmän trikkejä - käytännösä kaikki ajokohtaukset olisivat lopulta tehty niillä, elokuvassa olisi täysin puhuttu dialogi ja loppuhuipentuma tapahtuisi Hartwall Areenalla jossa Monsterit ajaisivat Helmen päältä, tuhoten sen. Kyseessä olisi siis todellakin viimeinen luku WT -elokuvien sarjassa!

Mikä kosahti ??

Loistavaa käsikirjoitusta hiottiin noin puoli vuotta ja syksyllä 2004 elokuvan kuvaukset aloitettiin. Lorenzo neuvotteli kuukausia Amerikkalaisten kanssa ja sai sovittua Helmemme tuhoamisen Monster Jam -tapahtumassa. Samalla luvat heltisi myös pressilupiin jotka mahdollisti koko roskan kuvaamisen. Projektin edetessä erinäiset ongelmat alkoivat kuitenkin kasaantua Tiimin housuihin: muutama viikko ennen kuvausten alkamista Warre joutui ilkivallan kohteeksi. Autosta pöllittiin kilvet ja ikkuna pamautettiin sisälle. Kuvausten aikana nolattu Helmi ei enään suostunut käynnistymään ja sitä hinattiin / työnnettiin kuvauspaikoilta toiselle. Lopullinen niitti oli ohjaajajan paikalle siirtyneet Pron burnout, jonka jälkimainingeissa loco vaihtoi täysin alaa (ja maisemaa). WT menetti prosessissa oikeudet kaikkeen kuvattuun materiaaliin ja niin WT Movie 3 jäi vain huhupuheeksi ja legendaksi.

Jatkot ??

WT siirtyi eläkkeelle Hartwall Areenalta syksyllä 2004 ja kaikki toiminta lopetettiin kuudeksi vuodeksi. Seuraavana kerran Tiimi tarttui kameraan vuonna 2010, kun Helmi II:n esitettelyvideo kuvattiin.

 


NO DOWNLOAD AVAILABLE